Skip to main content

Al swipend en streamend 2020 in

  • 27/01/2020

Flexplekken delen met jouw virtuele assistent of een supercomputer in de bestuurskamer? Een ding is zeker: in 2020 werken mens en technologie steeds nauwer met elkaar samen. Voka Oost-Vlaanderen vaart mee op de trend en swipet, beamt en streamt het nieuwe jaar in met de regionale nieuwjaarsrecepties.

Op 18 december beet Gent de spits af in de reeks regionale nieuwjaarsrecepties in Oost-Vlaanderen. Een 800-tal ondernemers genoten van een goed gevuld programma. Thierry Geerts (Google Belgium) en gloednieuw Voka Ambassadeur Jeroen Lemaire (In The Pocket) spraken in een panelgesprek over hoe je je strategie aligneert met digitalisering. Naar goede gewoonte namen ook de Plato- en Bryo-Ambassadeur het woord.

Later op de avond werd Jonas Dhaenens gehuldigd als Voka Legende 2019. De Gentse IT-ondernemer bouwde in nauwelijks 20 jaar zijn hostingbedrijf Combell uit tot een Europese topper na een reeks overnames. De smaakvolle receptie was de ‘analoge’ afsluiter van een digitale avond. In januari volgen de andere regionale nieuwjaarsrecepties elkaar in sneltempo op.

Bekijk de aftermovie van de nieuwjaarsreceptie in Gent op 18 december 2019.

Contactpersoon

Ann Vandamme

Communicatie - Ledenrelaties