Skip to main content
  • Nieuws
  • ACG is nieuwe Voka Ambassadeur Oost Vlaanderen 2017

ACG is nieuwe Voka Ambassadeur Oost Vlaanderen 2017

  • 14/11/2017

Meer dan 300 ondernemers en een vakjury hebben ACG VOLVO gisterenavond in de Oude Vismijn in Gent verkozen tot 7de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen. Met de jaarlijkse verkiezing van een provinciale ambassadeur zet Voka Oost-Vlaanderen excellent en inspirerend ondernemerschap in de schijnwerpers. Het thema van deze editie was: 'passie'.

Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen 2017

 

Geert Moerman, gedelegeerd bestuurder: "Alles begint bij ondernemerschap. Voka stimuleert, steunt en draagt ondernemerschap uit. Voka Ambassadeurs zijn pur sang ondernemers die voor de regio en voor andere ondernemers (en aspirant-ondernemers) een rolmodel zijn."

De genomineerden voor de eindstrijd waren de regionale Voka Ambassadeurs uit vijf Oost-Vlaamse subregio's: Brouwerij Roman (Vlaamse Ardennen), De Roeve (regio Dendermonde), Soundfield (regio Aalst), Terre Bleue (Meetjesland-Leiestreek), ACG (Gent).

Na een razend spannende eindstrijd met vijf sterke genomineerden, haalde ACG Volvo (Gent) de award binnen. ACG groep verdeelt sinds 1983 de automerken Volvo en Maserati in de regio Gent. In totaal werken 80 mensen in de groep.

Een emotionele Tom De Bruyckere, gedelegeerd bestuurder: "Voor mij is bedrijfscultuur primordiaal en bij ACG is passie een wezenlijk onderdeel van die bedrijfscultuur. Wij zijn intens enthousiast over onze klanten, onze medewerkers, onze leveranciers en onze producten. Wij bij ACG verlangen ook heel intens naar groei. Daar gaan wij passioneel voor."

Bryo & Plato ambassadeur

Hallelujah! (Gent) werd Oost-Vlaamse Bryo Ambassadeur 2017. Bryo is een netwerk voor gedreven jonge mensen die een bedrijfsidee willen realiseren. Hallelujah! helpt bedrijven om op leuke en tastbare manieren de motivatie van medewerkers te versterken. 

Nog tijdens de stijlvolle verkiezingsavond werd Icomet (Deinze) tot Oost-Vlaamse Plato Ambassadeur 2017 verkozen. Icomet is sterk in metaalconstructies en stalen deuren. Plato is Voka's lerend netwerk voor kmo-zaakvoerders.

Bekijk hier de foto's (Fotograaf: Johan Martens)

 

Contactpersoon

Geert Moerman

Gedelegeerd bestuurder

Het antwoord zit in ons netwerk!

Eerstelijnsadvies voor uw bedrijf? Onze leden, partners en experts helpen u graag verder!

Stel uw vraag ViaVoka

Voka Ambassadeurs zijn pur sang ondernemers die voor de regio en voor andere ondernemers een rolmodel zijn