Skip to main content
  • Nieuws
  • 450 professionals geven startschot voor netwerkjaar (foto's)

450 professionals geven startschot voor netwerkjaar (foto's)

  • 22/09/2017

Ondernemers en leidinggevenden verzamelden woensdag op Corda Campus voor de officiële start van het netwerkjaar van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Dat verenigt meer dan 1 800 professionals in 37 netwerken waar ervaringsuitwisseling centraal staat.

startevent
450 ondernemers genoten van de keynote van Jacques Vermeire.

Het academiejaar zette zich maandag alvast in gang, maar ook het netwerkjaar ging woensdag officieel van start. Traditiegetrouw deed Voka – KvK Limburg dat met een groots startevent, dit keer op Corda Campus.

Meer dan 450 aanwezigen verzamelden er voor een keynote van Jacques Vermeire. Hij staat vooral bekend als komiek en acteur, maar is ook een ondernemer. Hij inspireerde het publiek met een herkenbaar en geanimeerd betoog. Zijn verhaal was een energieke levensles over ondernemen met falen en opstaan.

1850 leden in netwerken

De netwerken van Voka – KvK Limburg zijn groepen waarbinnen de leden ervaringen uitwisselen en samen kennis opdoen. Ze kunnen onderverdeeld worden in drie soorten: vakgerichte netwerken, community netwerken en netwerken voor bedrijfsleiders. De 37 netwerken tellen ondertussen 1850 leden. Elk netwerk wordt aangestuurd door een stuurgroep die bestaat uit leden van het netwerk, samen met een voorzitter.

Alle netwerken

De netwerken zijn: Bedrijfsleiders Montreal, Bedrijfsleiders Toronto, Bedrijfsleiders San Francisco, Future leaders, KMO-bedrijfsleiders Seattle, KMO-bedrijfsleiders Sydney, KMO-bedrijfsleiders Vancouver, KMO-bedrijfsleiders Melbourne, CEO-Limburg, Voka Gazellen Washington, Voka Gazellen Kyoto, Jong Voka Limburg, Route 51, Vastgoed, Voka Golft, Voka Fietst, Communicatie, Douane experten, E-commerce, Fashion & Creation, Financieel Beheer, Happy@Work, Health & care, HRM, ICT, Inkoop en bedrijfslogistiek, Internationaal ondernemen, Juridiek, Management assistants, Marketing, Milieu & Veiligheid, Productie, R&D, Sales, Smart Cities.

Foto's