Skip to main content
  • Nieuws
  • 20.000 keer dankjewel voor Limburgse werknemers

20.000 keer dankjewel voor Limburgse werknemers

  • 23/04/2019

“Onze provincie boert goed en dat hebben we te danken aan de prestaties van onze ondernemingen. Dit is uiteraard onmogelijk zonder de 300.000 Limburgse medewerkers die iedere dag het beste van zichzelf geven. Daarom organiseren we een #dankjewel-actie", zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

dankjewel
Johann Leten en P&V Panels-CEO Joris Vrancken trokken op pad met wafels. 

 

In de nasleep van ‘Vlaanderens mooiste’ organiseert Voka – Vlaams netwerk van ondernemingen van 23 tot 26 april haar eigen Ronde van Vlaanderen om de medewerkers in haar ondernemingen persoonlijk te bedanken voor hun inzet en enthousiasme. “Onze provincie boert goed en dat hebben we te danken aan de prestaties van onze ondernemingen. Dit is uiteraard onmogelijk zonder de 300.000 Limburgse medewerkers die iedere dag het beste van zichzelf geven. Daarom  willen we hen deze week expliciet bedanken”, aldus Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

In de week van 23 april gaat Voka in heel Vlaanderen langs bij ruim 500 bedrijven, goed voor 50.000 medewerkers, met wafels, appels en leuke bedankingskaartjes. Daarnaast worden ook bedrijventerreinen en 10 grote stations aangedaan en wordt er zelfs de straat op getrokken om nog eens 50.000 medewerkers in de bloemetjes te zetten. “Op die manier worden er in Limburg meer dan 20.000 werkenden bereikt”, zegt Johann Leten. Bovendien lanceerde Voka met www.dank-je-wel.be ook een bijzondere website.

Medewerkers zijn hart en ziel

De campagne werd vandaag op gang getrapt bij P&V Panels in Heusden-Zolder. Johann Leten en P&V Panels-CEO Joris Vrancken bedankten er eigenhandig de 200 medewerkers met een presentje. “We zijn blij dat Voka – KvK Limburg met deze actie voor wat positivisme zorgt tussen het moddergooien voor de verkiezingen door”, vertelt Joris Vrancken.

“Er wordt veel geklaagd in dit land en het is jammer dat hetgeen wél goed is, al te vaak onderbelicht wordt. Mijn medewerkers vormen het hart en de ziel van het bedrijf en verdienen alle appreciatie voor hetgeen ze presteren.”

Bergetappes op komst 

De weg die onze ondernemingen en haar medewerkers de laatste jaren hebben afgelegd is indrukwekkend. Maar er komen nog enkele stevige bergetappes aan. Daarom wil Voka – KvK Limburg de Limbburgse ondernemingen en medewerkers een duwtje in de rug geven. Deze week met wat lekkers, maar zeker ook met het wegen op de politieke agenda van de komende legislatuur.

"De weg die de ondernemingen en haar medewerkers de laatste jaren hebben afgelegd is indrukwekkend."

Johann Leten: “Onze verkiezingsmemoranda hebben immers slechts één doel: de welvaart en het welzijn verhogen in Limburg en de rest van Vlaanderen. Zo pleiten we onder meer voor een betere mobiliteit binnen Limburg waardoor onze medewerkers geen uren meer in de file moeten staan. Ook de uitbouw van de UHasselt waardoor meer Limburgse jongeren op een betaalbare manier hoger onderwijs kunnen genieten.”

Voka lanceert vandaag tevens www.dank-je-wel.be waarop haar prioriteiten die een rechtstreekse impact hebben op zowel bedrijven als hun medewerkers geëxpliceerd worden. “Daarnaast nodigen we iedereen ook uit om onze Limburgse topprioriteiten voor de verkiezingen te bekijken. We zijn er van overtuigd dat deze het recept vormen voor een excellerend Limburg en meer welvaart voor iedereen”, besluit Leten.

Meer informatie vind je op www.dank-je-wel.be 
 

Onze actie werd opgepikt door TV Limburg: