Skip to main content
  • Nieuws
  • 15 afgestudeerden voor unieke opleiding in Limburg

15 afgestudeerden voor unieke opleiding in Limburg

  • 28/06/2018

Onlangs namen 15 managers en bedrijfsleiders  hun MBA Highlights-certificaat in ontvangst. De MBA-Highlights-opleiding combineert academische kennisoverdracht en ervaringsuitwisseling. “In Limburg heb je geen business school, dus organiseren wij een opleiding die de leemte vult. Dit kadert in ons SALVO-actieplan waarmee we onze bedrijven willen laten groeien”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Limburg.

MBA

Na het succes van de vorige edities, was MBA Highlights toe aan een zevende traject.

Dat gebeurde dit jaar weer met de Solvay Brussels School of Economics & Management. De reeks van 5 tweedaagse modules startte in januari 2018 en eindigde in juni 2018.  Program manager Peter Manet (Manet Management in Motion) begeleidde de deelnemers doorheen hun traject.

De doelgroep voor MBA Highlights zijn ondernemers met minimaal 5 jaar ervaring die hun onderneming in de toekomst willen laten groeien of leidinggevenden met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring die zullen doorgroeien naar een top-level managementfunctie.

Ann, Ann-Catherine en Sandro

De deelnemers moesten de kennis van hun opleiding toepassen in een eindwerk. Dat werd beoordeeld door een jury. De samenstelling: Benjamin Beeckmans en Patrick Ceulemans van Solvay Brussels School of Economics & Management, Marc Dupain van The PPress (en MBA Highlights Alumni) en Kris Claes van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. De business case van Sandro Rossetti (Group Bruno), Anne-Catherine Triest (Confideo) en Ann Vanbroekhoven (DAC De Meren) mocht uiteindelijk de prijs voor de beste integrative case in ontvangst nemen.

De MBA-laureaten 2018:

Voornaam

Naam

Bedrijf

Robrecht

Belien

ElaN Languages

Ans

Bohrmann

DHB

Jolien

Corstjens

Userfull

Stijn

Grommen

Veldeman Bedding

Guy

Leekens

Roam Technology                                                                    

Marieke

Meugens

Group Machiels

Stefan

Niesten

LOGIS

Annelies

Oosterlynck

AMR

Dirk

Pittoors

Nitto Belgium

Sandro

Rossetti

Group Bruno

Sandra

Schevenels

SCHEDOM

Paul

Sels

Userfull

Anne-Catherine

Triest

Confideo

Ann

Vanbroekhoven

DAC De Meren

Annick

Vermoesen

CVO International