Skip to main content
  • Nieuws
  • 1-7 oktober: Week van het ondernemerschap

1-7 oktober: Week van het ondernemerschap

  • 28/09/2018

Van 1 tot en met 7 oktober vindt de Week van het ondernemerschap plaats. Iedere dag organiseert Voka een evenement waarbij ondernemerschap in de kijker wordt gezet. De week afsluiten, doen we met Voka Open Bedrijvendag. Wij plaatsen alle evenementen voor u op een rijtje.

1 oktober: Verderkijkers - Think Customer [VOLZET]

Customer centricity is een vaak gebruikt buzzword. Veel bedrijven denken dat ze klantgericht zijn maar begrijpen onvoldoende deze nieuwe wereld. Tijdens het event Think Customer op 1 oktober 2018 komt u te weten hoe u concreet uw klant centraal stelt. Zowel voor B2C als B2B.

Wat u mag verwachten: topsprekers brengen een wake-up call en inspiratie, doelgerichte workshops en een plan om concreet aan de slag te gaan. Én netwerking natuurlijk.

Think Customer

2 oktober: Health Community Congres - Zorg en welzijn: nieuwe perspectieven, grenzeloze kansen

Op het jaarlijks congres van Voka Health Community plaatsen we het zorgondernemerschap van morgen in een nieuw perspectief. We belichten elk van de bouwstenen om tot een werkelijke omslag in de zorg te komen: value based financiering, geïntegreerde zorgmodellen, een andere rolverdeling en digitalisering. We voelen internationale cases aan de tand en gaan in debat met experten uit het veld. Maar ook jij krijgt de kans om jouw ervaringen en visie te delen. Want samen anders kijken naar zorg en welzijn biedt meer perspectief. Alleen samen kunnen we vernieuwing realiseren. Help ons transformeren!

Meer info klik hier

Health Community Congres

3 oktober: Jong Voka Festival van het Jong Ondernemerschap [VOLZET]

Ondernemerschap is geen beroep, het is een attitude. En daar staat geen leeftijd op, bewijst Manu Beers, die als twintiger in 2005 samen met zijn broer Tomorrowland oprichtte. De broers Beers spreken maar uitzonderlijk voor een publiek of met de media. Op het Festival van het Jong Ondernemerschap 2018 krijgt u wél de unieke kans om te luisteren naar hun ondernemersverhaal. 

Het doel van het festival? Het ondernemersvuur bij jongeren aanwakkeren. Niet alleen door te stimuleren om een eigen bedrijf op te richten, maar evengoed door het familiebedrijf van de ouders nieuw leven in te blazen of door initiatief te nemen als jonge werknemer. Want ondernemers laten zich niet in een vakje duwen: ze willen dingen realiseren, op welke stoel ze ook zitten. Niet praten, maar doén. Het jaarthema van Voka luidt dan ook niet toevallig ‘Iedereen Ondernemer’.

Festival Jong Ondernemerschap

5 oktober: Dag Duurzaam Ondernemen

Ben je als ondernemer of medewerker gebeten door duurzaam ondernemen, zet je pas je eerste stappen of wil je gewoon even komen proeven? Ben je op zoek naar inspiratie om jouw bedrijf proactief ‘duurzaamproof’ te maken en in te spelen op trends en uitdagingen? Dan ben je welkom in het Vlaams Parlement op 5 oktober 2018 vanaf 12u00.

Klik hier voor meer informatie

Dag Duurzaam Ondernemen

7 oktober: Voka Open Bedrijvendag

Met 550.000 bezoekers is Voka Open Bedrijvendag het jaarlijkse feest van het ondernemerschap. Net zoals het jaarthema van Voka staat ook Voka Open Bedrijvendag volledig in het teken van 'Iedereen Ondernemer'. Want ondernemerschap is geen beroep, het is een attitude. En voor velen is het uitdaging, soms zelfs een roeping. Ondernemers zorgen ervoor dat dingen gerealiseerd worden. En op 7 oktober kan het grote publiek die realisaties met eigen ogen bewonderen. Kom jij tijdens Voka Open Bedrijvendag een verhaal tegen waar je inspiratie uit haalt? Gebruik #IedereenOndernemer en jouw tweet of Instagrampost verschijnt op www.daaromvoka.be/iedereenondernemer.

Ook graag een kijkje nemen bij bedrijven in de buurt? Schrijf alvast 7 oktober in je agenda en stel je programma samen op www.openbedrijvendag.be.

Voka Open Bedrijvendag
Advertentie Vermant - mei
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Proximus
IMU - vzw - OBD
Gosselin
IMU - vzw - Altez
Welt white paper
IMU - vzw Remant