Skip to main content
  • Nieuwjaarsreceptie Cepa, Alfaport Voka en het Havenbedrijf Antwerpen

Op dinsdag 8 januari waren er 900 aanwezigen uit de Antwerpse havengemeenschap op de nieuwjaarsreceptie van Cepa en Alfaport Voka, in samenwerking met het Havenbedrijf Antwerpen. Zij namen uitgebreid afscheid van havenschepen Marc Van Peel en verwelkomden zijn opvolgster, Annick De Ridder.

Walter Van Mechelen, voorzitter Alfaport Voka, blikte terug op een recordjaar van de haven van Antwerpen in 2018. Daarnaast had hij oog voor de uitdagingen die de haven dit jaar nog te wachten staan, zoals de brexit en het complex project extra containercapaciteit.
Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken, benadrukte de vorderingen in verschillende dossiers.

Paul Valkeniers, gedelegeerd bestuurder Cepa, bracht een laudatio uit voor uittredend havenschepen Marc Van Peel en overhandigde hem een unieke pasteltekening van Eugeen Van Mieghem én een liber amicorum. Ook Van Peels echtgenote werd uitgebreid in de bloemetjes gezet.
Na zijn slotspeech, waarin Marc Van Peel ruiterlijk toegaf dat hij de haven ging missen, introduceerde hij Annick De Ridder als zijn opvolgster.

CEO Jacques Vandermeiren van Havenbedrijf Antwerpen besloot het formele gedeelte met de lancering van de nieuwe huisstijl en het nieuwe logo van zijn organisatie. 

Bekijk hier de sfeerbeelden.

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans