Skip to main content
  • Home
  • Nieuwjaarsreceptie Voka 2019 [VOLZET]
Voka Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie Voka 2019 [VOLZET]

Halve oplossingen, daar is ons land kampioen in. Pas als het écht niet anders kan, worden maatschappelijke uitdagingen aangepakt, of toch een beetje. Dat moet de komende vijf jaar anders. Onder het motto ‘Durf Kiezen, Durf Ondernemen’ doet Voka tijdens haar Nieuwjaarsreceptie op 7 januari de volgende regeringen een duidelijke oproep, met een verkiezingsmemorandum vol moedige oplossingen om het meer vooruit te doen gaan.

Beeld NieuwjaarsreceptieSneller dan ooit komen drastische veranderingen op ons af. De vergrijzing laat ons pensioensysteem en de arbeidsmarkt in zijn voegen kraken. De economie snakt naar geschikte arbeidskrachten, overheidsinvesteringen, zeker in mobiliteit, en excellent onderwijs. De klimaatverandering en de digitale transformatie vergen snelle ingrepen in onze manier van ondernemen, werken, wonen, verplaatsen en consumeren. De tijd om doortastend te handelen is nú.

‘Durf Kiezen, Durf Ondernemen’ vraagt Voka de volgende regeringen dan ook op haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie op 7 januari in Bozar. Vier verrassende sprekers debatteren er over de drie grote werven voor de volgende regeerperiode: meer duurzaamheid, krappe arbeidsmarkt en efficiënte overheid & ondernemen. In haar nieuwe verkiezingsmemorandum reikt Voka beleidsmakers en decision makers ook concrete en haalbare oplossingen aan voor de uitdagingen van morgen.

PROGRAMMA

18u00 Onthaal

19u00 Nieuwjaarsevent

Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka, schetst de uitdagingen voor de volgende regeringen.

Lisbeth Imbo leidt het debat over het verkiezingsmemorandum van Voka met volgende sprekers:

  • Stijn Baert, professor Arbeidseconomie UGent en UAntwerpen
  • Mathias Bienstman, beleidscoördinator Bond Beter Leefmilieu
  • Leslie Cottenjé, CEO Hello Customer
  • Niko Demeester, secretaris-generaal Voka

Speech van Voka-voorzitter Wouter De Geest. Hij roept iedereen op: “Durf kiezen, Durf ondernemen”.

20u00 Walking dinner

23u00 Einde

 

Bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde parking is 'Parking Albertine Square'. Gelieve de ingang via de Stuiversstraat te nemen. Deze is op wandelafstand (2 à 5 minuten) van de BOZAR gelegen.

BOZAR is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Brussel-Centraal).

Bereikbaarheid BOZARPartners Nieuwjaarsreceptie 2019

Adres

Bozar
Ravensteinstraat 23
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 75 euro (excl. btw)
Niet-leden: 150 euro (excl. btw)

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk op 3 januari 2019. Betalen doet u na ontvangst van onze factuur. Genodigden die gratis worden uitgenodigd ontvangen geen factuur. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen.
Voor meer info i.v.m. uw inschrijving of annulatie, contacteer marleen.onzia@voka.be

Hulp nodig?

ING
SD Worx