Skip to main content
  • Home
  • Nieuw lid in de kijker

Nieuw lid in de kijker

Elke maand plaats onze Kamer een lidbedrijf in de kijker dat zich recent aansloot bij ons netwerk. Ontdek de nieuwe leden van deze maand hieronder en kom meer over hen te weten!  

Autajon Labels Belgium

Autajon Labels Belgium is een producent van zelfklevende etiketten op rol. Het levert aan diverse sectoren, zoals farmacie, cosmetica, confiserie en industrie. Het productgamma gaat van eenvoudige logistieke labels tot meer technische versies. Meer dan de helft van de productie wordt geëxporteerd naar diverse landen, voornamelijk binnen Europa.

De firma startte in 1969 in Deurne met de naam Bopack. Door de voortdurende groei volgde begin jaren '90 de verhuizing naar de huidige locatie naast de E313 in Wommelgem. In 2009 kwam het familiebedrijf met ook vijf vestigingen in Frankrijk en Nederland in handen van de Franse familiale groep Autajon. Sinds midden 2018 is Martin van der Wees er de managing director. De Autajon Group heeft wereldwijd 34 vestigingen en 4.300 werknemers.

'Autajon Labels Belgium is lid geworden van de Antwerps-Wase Kamer om onze horizonten te verbreden en om onze medewerker te kunnen laten netwerken met gelijkgestemden inhet Antwerpse bedrijfsleven', stelt Martin van der Wees.

Meer info: www.autajon.com of www.autajon-labels.be

Autajon

Elan Recruiting

Elan Recruiting is een rekruteringskantoor met een focus op buitenlandse hoger opgeleide technische profielen, voornamelijk ingenieurs. Zaakvoerders Els Van Holderbeke en Annick Truyens geloven in een persoonlijke aanpak.

'We willen onze kandidaten leren kennen en hen ook opvolgen zodra ze in dienst zijn. Anderzijds willen we ook op zoek gaan naar de juiste match voor bedrijven. We zorgen voor ondersteuning niet alleen bij rekrutering maar ook bij de administratie, de huisvesting, de taal, de inburgering,...'

'Onze zetel is gevestigd in Limburg. Maar we hebben bewust gekozen om lid te worden van de Antwerps-Wase Kamer vanuit onze overtuiging dat we in deze regio met de haven en de vele bedrijven actief in de bouw en de logistiek het meest kunnen betekenen voor bedrijven', geven ze aan. 'Na een warm onthaal hebben we al meteen werk kunnen maken van ons netwerk via een bedrijfsbezoek bij Umicore, een opleiding rond netwerking en de talentenbeurs Grenzeloos Talent.'

Meer info? www.elan-recruiting.com

Elan

CJ ICM Logistics

Sinds 1 mei 2019 is de CJ Groep uit Zuid-Korea ook actief in Antwerpen, nadat CJ ICM Logistics zich in het Atlantic House heeft gevestigd. CJ is een bedrijf dat al sinds 1930 beursgenoteerd is. Met diverse industrieën waaronder CJ Logistics, is het met 146 kantoren en 22.000 man personeel aanwezig in 46 landen.

Als innovator op vlak van supply chain management, is CJ-ICM Logistics gespecialiseerd in het vervoer van projectladingen tot op de eindbestemming. Hiervoor kan het terugvallen op eigen transport- en hijsingenieurs en beschikt over een eigen materieel zoals SPMT's, primemovers, kranen met een capaciteit tot 750 ton en speciale schepen voor moduletransporten.

'Voor Antwerpen is er een duidelijk investeringsplan, waarbij er ook zal worden geïnvesteerd in opslag en distributie', stelt managing director Peter van der Veeken van CJ ICM Logistics Antwerpen. 'Het Voka-lidmaatschap laat ons toe om beter te netwerken en ook een beroep te doen op de dienstverlening op internationaal vlak van de Kamer.'

Meer info: www.cj-icm.com

CJ icm

Uw nieuws hier?

Mail ons uw bedrijfsnieuws

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!
CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner