Skip to main content
  • Home
  • Nieuw lid in de kijker

Nieuw lid in de kijker

Elke maand plaats onze Kamer een lidbedrijf in de kijker dat zich recent aansloot bij ons netwerk. Ontdek de nieuwe leden van deze maand hieronder en kom meer over hen te weten!  

PeVita Coaching

Voor PeVita vormen mindset, voeding en beweging drie belangrijke pijlers voor een verandering van levensstijl. Vanuit dat idee begeleidt zaakvoerster Peggy Van Kemseke klanten naar persoonlijke vitaliteit voor een kwalitatiever leven, zowel fysiek als mentaal gezien.
In haar ontwikkelingstrajecten trekken klanten de natuur in, waarbij extra zuurstof, beweging en prikkeling van de zintuigen energie geven en het stresshormoon terugdringen. Bij haar fit-trajecten bepalen de gemeten waarden de focus. Centraal staan gezonde beweging en voeding voor een fit lichaam waarin een fitte geest zich thuis voelt. Beide trajecten staan open voor zowel individuen, groepen als bedrijven die waarde hechten aan een fitte bedrijfscultuur.

‘Als zelfstandige mis ik soms de dynamiek en het klankbord van andere ondernemers. De persoonlijke aanpak, het gigantische netwerk en de expertise die Voka in huis heeft, geven me het vertrouwen dat de Kamer de juiste partner is om mijn bedrijf verder te laten ontwikkelen’, geeft de zaakvoerster aan. ‘Ik kijk ernaar uit om de aandacht voor welzijn bij anderen om te zetten naar persoonlijke vitaliteitsdoelen en skills van het ondernemerschap bijleren.’

Meer info? www.pevita.be

Pevita Coaching

Go4Logistics

Go4Logistics ontwikkelt softwareoplossingen voor transport- en logistieke bedrijven voor het beheren en plannen van alle transporten via de weg, het water, het spoor en de lucht. Go4Logistics biedt oplossingen voor containertransport, groupage en distributie, short sea shipping, tanktransport, intermodaal en internationaal transport. Het bedrijf werd in 2010 opgericht als dochter van de Cronos Groep en wordt vandaag geleid door Veerle Goossens.

‘Vanuit het hart van de haven zien wij als geen ander het groeiende belang van digitalisering in transport en logistiek. Onze kennis en ervaring in dit domein willen we graag delen met het netwerk van Voka Antwerpen-Waasland’, geeft ze aan. ‘Daarnaast zijn we sterk geïnteresseerd in de trajecten van Plato. De komende jaren wil Go4Logistics internationaal verder doorbreken. Dus laten we ons graag begeleiden en inspireren door andere ondernemers.’

Meer info? www.go4logistics.be

Go4Logistics

Bentri

Bentri Forwarding is een logistieke dienstverlener in de haven van Antwerpen met een focus op zeevracht, zowel voor container als breakbulk en projectverschepingen. Door logistieke vragen en problemen op zich te nemen, helpt Bentri Forwarding andere bedrijven bij het exporteren van hun goederen wereldwijd. Door zijn kleinschaligheid slaagt het bedrijf erin steeds kort op te bal te spelen en een sterk persoonlijk contact met zijn klanten te onderhouden.

‘Voor een jong bedrijf is Voka-lidmaatschap een extra ondersteuning, zeker met de vele netwerkmogelijkheden, knowhow en opleidingen waartoe het mogelijkheden biedt’, merkt managing director Patrick Rubenska. ‘Het Plato-traject biedt onze firma ook de kans om ideeën af te stemmen met gelijkgezinden en op die manier ook verder te groeien.’

Meer info? www.bentri.be

Bentri

DMV Advies

DMV Advies is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar met een uitgesproken focus op kmo's. Intussen al drie generaties zet DMV Advies in op een open en kwaliteitsvolle dienstverlening, correct advies en dito verzekeringen, zodat zijn klanten steeds met een gerust hart kunnen ondernemen. Het kantoor wordt gerund door Kevin en Kimberly De Maesschalck.

'We zijn Voka-lid geworden omwille van twee goede redenen. Eerst en vooral biedt het lidmaatschap ons de kans om ons netwerk uit te breiden. Daarnaast spreken ook de opleidingsmogelijkheden via Voka ons erg aan. Zo zijn we ook ingestapt in het Plato-traject, na al de lovende commentaren die we hierover al hebben gehoord', zegt Kevin De Maesschalck.

Meer info? www.dmvadvies.be

DMV Advies

Helpper

Helpper is de start-up die de thuishulp heruitvindt door buurtbewoners met elkaar te verbinden. Zo helpt het ouderen, mensen met een beperking en chronisch zieken een vertrouwenspersoon te vinden in hun eigen buurt, om hen te ondersteunen in dagelijkse taken zoals boodschappen doen of een transport naar een afspraak.

Helpper werkt zowel via een website als een app die mensen begeleiden naar een juiste match. Helpper zorgt daarbij voor de screening van elke helpper, de verzekeringen, de betalingen, en conflictbemiddeling indien nodig. Vandaag is het actief in Groot-Antwerpen, Groot-Gent en Brussel, waar 3.500 helppers ondersteuning bieden aan 1.400 ‘helppies’. Samen voeren ze meer dan 20.000 uren werk per maand uit.

‘We zijn toegetreden tot het Voka-netwerk om ons netwerk, binnen en buiten de zorg, verder uit te breiden. We hopen vooral op interessante ontmoetingen en inspirerende gesprekken met andere ondernemers’, geeft zaakvoerder François Gerard aan.

Meer info? www.helpper.be

Helpper

Drukkerij en Kantoorbenodigdheden Jacobs

Drukkerij Jacobs is een kmo gespecialiseerd in kantoorbenodigdheden, kopieerservice en drukwerk. Het team bestaat uit zaakvoerder Philippe Jacobs, zijn vrouw Veerle, dochter Gaëlle en medewerker Hans. Het bedrijf bestaat 50 jaar en levert alle kantoorbenodigdheden aan huis, zonder enige leveringskosten. Het runt ook een webshop met meer dan 25.000 kantoorbenodigdheden, die bedrijven na het aanmaken van een account aan voordeligere prijzen kunnen bekomen. In drukwerk en kopieerservice is Drukkerij Jacobs gespecialiseerd in naam- en geboortekaartjes, enveloppen en brochures.

‘Door Voka-lid te worden, willen we ons netwerk vergroten en in contact komen met andere bedrijven’, onderkent zaakvoerder Philippe Jacobs het belang van netwerken voor een ondernemer.

Meer info? www.jacobs-berchem.be

Jacobs

Pieter Geerts Graphic Design

Pieter Geerts Graphic Design is een klein grafisch bureau met een grote dosis energie en meer dan 20 jaar ervaring, zodat een allround en hoogstaande dienstverlening mogelijk is. Bij Pieter Geerts Graphic Design kan je terecht voor creatief logo-ontwerp en uitwerken van huisstijlen, vormgeving van bedrijfsmagazines (ook digitaal), visuele communicatie, …  #Ilovemyjob

‘Ik geloof in de kracht van netwerken én vind het ook enorm leuk. Als ondernemer kan je nooit te veel mensen kennen om elkaar vooruit te helpen. Ik bouw graag aan nieuwe relaties en ben overtuigd van de sterkte van langetermijnrelaties die voor beide partijen voordelig zijn. Bij Voka kan ik mezelf zijn als mens en als ondernemer én tegelijk gemakkelijk in contact komen met medenetwerkers om die relaties op te bouwen. #Let’s meet!’

Meer info? www.pietergeerts.be

Pieter

Autajon Labels Belgium

Autajon Labels Belgium is een producent van zelfklevende etiketten op rol. Het levert aan diverse sectoren, zoals farmacie, cosmetica, confiserie en industrie. Het productgamma gaat van eenvoudige logistieke labels tot meer technische versies. Meer dan de helft van de productie wordt geëxporteerd naar diverse landen, voornamelijk binnen Europa.

De firma startte in 1969 in Deurne met de naam Bopack. Door de voortdurende groei volgde begin jaren '90 de verhuizing naar de huidige locatie naast de E313 in Wommelgem. In 2009 kwam het familiebedrijf met ook vijf vestigingen in Frankrijk en Nederland in handen van de Franse familiale groep Autajon. Sinds midden 2018 is Martin van der Wees er de managing director. De Autajon Group heeft wereldwijd 34 vestigingen en 4.300 werknemers.

'Autajon Labels Belgium is lid geworden van de Antwerps-Wase Kamer om onze horizonten te verbreden en om onze medewerker te kunnen laten netwerken met gelijkgestemden inhet Antwerpse bedrijfsleven', stelt Martin van der Wees.

Meer info: www.autajon.com of www.autajon-labels.be

Autajon

Elan Recruiting

Elan Recruiting is een rekruteringskantoor met een focus op buitenlandse hoger opgeleide technische profielen, voornamelijk ingenieurs. Zaakvoerders Els Van Holderbeke en Annick Truyens geloven in een persoonlijke aanpak.

'We willen onze kandidaten leren kennen en hen ook opvolgen zodra ze in dienst zijn. Anderzijds willen we ook op zoek gaan naar de juiste match voor bedrijven. We zorgen voor ondersteuning niet alleen bij rekrutering maar ook bij de administratie, de huisvesting, de taal, de inburgering,...'

'Onze zetel is gevestigd in Limburg. Maar we hebben bewust gekozen om lid te worden van de Antwerps-Wase Kamer vanuit onze overtuiging dat we in deze regio met de haven en de vele bedrijven actief in de bouw en de logistiek het meest kunnen betekenen voor bedrijven', geven ze aan. 'Na een warm onthaal hebben we al meteen werk kunnen maken van ons netwerk via een bedrijfsbezoek bij Umicore, een opleiding rond netwerking en de talentenbeurs Grenzeloos Talent.'

Meer info? www.elan-recruiting.com

Elan

CJ ICM Logistics

Sinds 1 mei 2019 is de CJ Groep uit Zuid-Korea ook actief in Antwerpen, nadat CJ ICM Logistics zich in het Atlantic House heeft gevestigd. CJ is een bedrijf dat al sinds 1930 beursgenoteerd is. Met diverse industrieën waaronder CJ Logistics, is het met 146 kantoren en 22.000 man personeel aanwezig in 46 landen.

Als innovator op vlak van supply chain management, is CJ-ICM Logistics gespecialiseerd in het vervoer van projectladingen tot op de eindbestemming. Hiervoor kan het terugvallen op eigen transport- en hijsingenieurs en beschikt over een eigen materieel zoals SPMT's, primemovers, kranen met een capaciteit tot 750 ton en speciale schepen voor moduletransporten.

'Voor Antwerpen is er een duidelijk investeringsplan, waarbij er ook zal worden geïnvesteerd in opslag en distributie', stelt managing director Peter van der Veeken van CJ ICM Logistics Antwerpen. 'Het Voka-lidmaatschap laat ons toe om beter te netwerken en ook een beroep te doen op de dienstverlening op internationaal vlak van de Kamer.'

Meer info: www.cj-icm.com

CJ icm

Uw nieuws hier?

Mail ons uw bedrijfsnieuws

Nog geen lid?

Sluit uw bedrijf aan bij het grootste ondernemersnetwerk

Ik wil meer weten!
CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner