Skip to main content
  • Next level networks

Next level networks

Next Level Networks - Ga in gesprek met collega-ondernemers en wissel ervaringen uit over jouw markt.

next level

De Next level networks zijn lerende netwerken voor ervaren ondernemers in een bepaald land. Dit netwerk is voor bedrijfsleiders die al aanwezig zijn in dit land, en hun netwerk en kennis willen versterken. Nieuwe opportuniteiten creëren, inspiratie opdoen en netwerking staan hier centraal.

Het Next level network is voor internationale bedrijfsleiders en export professionals en zal een paar keer per jaar samenkomen. Over een glaasje en iets lekkers zullen de deelnemers hun verhaal kunnen delen, nieuwe opportuniteiten kunnen ontdekken, en geïnspireerd worden.

Maak gebruik van het fantastische netwerk van Voka – Kamer van Koophandel – Antwerpen-Waasland. De bedrijven van onze regio zijn al sterk aanwezig op het internationale podium. Laten ons samen groeien en elkaar nog sterker maken.

Deze lerende netwerken komen 4 à 5 keer per jaar samen op een vrijblijvende manier. We laten inspirerende keynote sprekers, bedrijfsgetuigenissen en experten aan het woord over hoe je jouw zaak maximaal kan laten groeien in het buitenland.

 

 

 

Jouw bedrijf is al actief in het land. je importeert of exporteert al jaren naar het land. Deze markt is van groot belang voor jouw zaak. Je hebt mogelijks al een vestiging.

Voor CEOs, commerciële directeurs, business development managers, export managers, en regional sales managers.

deelnameprijs: €1250

Voor dit traject kan je gebruik maken van de kmo-portefeuille.

Meer informatie vind je op de activiteitspagina.

Ontdek hier al de trajecten

Next level Rusland 28 januari 2021

Een netwerk van bedrijven actief in Rusland – ervaringsuitwisseling, inzichten en opportuniteiten creëren.

Rusland is top 3 van de belangrijkste afzetmarkten voor de regio Antwerpen-Waasland. Het blijft een belangrijke groeimarkt voor onze regio. Rusland is niet enkel de grootste diamantproducent ter wereld, maar biedt enorm veel opportuniteiten aan Vlaamse bedrijven in alle sectoren. Ontdek wat jouw concullega’s uit deze markt halen. Bouw jouw netwerk van sterke bedrijfsleiders en export professionals van verschillende sectoren op.

Dit netwerk is al opgestart. Contact sophie.beyers@voka.be voor meer info.

Businessclub Strategic Sourcing & Import 2021

Tijdens de businessclub Strategic Sourcing & Import ontwikkelen we samen een aankoopstrategie voor globale markten. In deze strategie staan onafhankelijkheid en weerbaarheid van het bedrijf door voldoende diversiteit van markten en leveranciers in het kader van risicobeheer en kostenbesparing centraal.

Meer info: https://www.voka.be/activiteiten/businessclub-strategic-sourcing-import

Contactpersoon

Sophie Beyers

Coördinator Internationale Netwerken

Klaar om de Next level te nemen?

Inschrijven Businessclub Strategic Sourcing & Import

Schrijf je hier in