Skip to main content
  • Neem deel aan Culturallia 2018!

Culturallia

 

voor Starters en Groeiers in Bergen/Mons

Begin oktober zakken we met zijn allen af naar de voormalige Europese Culturele hoofdstad Bergen voor een uniek, grensoverschrijdend evenement: Culturallia, hét B2B forum voor bedrijven uit de culturele en creatieve sector.


Wil je graag jouw kennis en expertise delen met conculega's aan de andere kant van de (taal)grens? Zoek je naar businessopportuniteiten bij Waalse en Franse culturele instellingen? Ben je als organisatie op zoek naar unieke technologieën en knowhow van Franse en Belgische startups? Ben je benieuwd naar de creatieve troeven van de stad Bergen? Aarzel dan niet en registreer je vandaag nog.

Op het programma: gepersonaliseerde B2B-afspraken, conferenties, bezoek aan de tentoonstelling van Niki de Saint-Phalle, netwerkdiner en veel inspiratie!

Om deel te nemen, registreer je je op de website Start&GO én via het platform van Culturallia, klik hier
Na voltooiing van je profiel, ontvang je een login en paswoord en in september krijg je dan je persoonlijke planning met afspraken. 

Kostprijs: € 250,00 inclusief deelname aan de conferenties, catering tijdens het volledige forum (lunch, ontbijt, avondmaal), bezoek en rondleiding Niki de Saint-Phalle, een B2B-afsprakenplanning, ondersteuning van vertaler/tolk, unieke ontdekking van de stad Bergen in een zeer divers gezelschap van culturele spelers, startups, creatievelingen...

De partners van het Europees project PROGRES (PROject accelerating Growth, Resources and Enterprise Support) bieden je graag 50% korting op de deelnameprijs (€125,00*). Let op: plaatsen zijn beperkt!

Meer informatie: Sophia De Bruyne - 0472 21 62 31 of sophia.debruyne@voka.be of www.culturallia.com

Deze activiteit wordt u aangeboden dankzij de financiële steun van het Interregprogramma France-Wallonie-Vlaanderen in het kader van het project PROGRES (www.project-progres.eu

Progres

* De factuur zal u toegestuurd worden na regisratie op de website van Culturallia. Prijzen zijn exclusief btw. De hotelovernachting is niet inbegrepen in de totaalprijs. Wil je graag overnachten op 4 oktober, vraag dan de promocode voor het hotel op bij Sophia De Bruyne.