Skip to main content
  • Home
  • Verkiezingsdebat Lier
Verkiezingsdebat Lier

Verkiezingsdebat Lier

Unizo Lier en LON Neteland, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, organiseren een verkiezingsdebat in het Guco in Lier op 17 september. 

Verkiezingsdebat Lier 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Het wordt een geanimeerd debat over ondernemerschap in Lier met de deelname van Frank Boogaerts (NVA), Stijn Coenen (CD&V), Marleen Vanderpoorten (Open VLD), SPA, Groen, Vlaams Belang en de Burger van Lier.

Programma

  • 19.30 u.: Verwelkoming
  • 19.45 u.: Debat rond thema’s die ondernemers in Lier bezighouden: mobiliteit, fiscaliteit & financiën, efficiënt bestuur, …
  • 21.15 u.: Netwerkmoment met drankje
  • 22.00 u.: Einde

In samenwerking met

Unizo LierVoka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen

Adres

Sint-Gummaruscollege- GUCO-lokalen
Kanunnik Davidlaan 4
2500 Lier

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht en kan tot 13/09/2018.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via anissa.fadis@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
& Robin
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse