Skip to main content
  • Workshop: Baas van je bias

Workshop: Baas van je bias

De laatste tijd duikt het woord bias overal op, vooral in combinatie met een effectieve diversiteit en inclusie strategie. Er wordt dan ook naar bedrijven en organisaties gekeken om met dit concept aan de slag te gaan.

Maar wat betekent bias nu juist? En hoe ga je daar als organisatie of als leidinggevende mee om? In deze workshop gaan we concrete antwoorden formuleren op deze vragen. We stappen weg van de theorie en duiken in enerzijds best-practices door samen cases door te nemen en op te lossen en anderzijds het zelf ervaren en hoe je ze best kan aankaarten binnen je eigen team of organisaties. 
 
Dit is een 3-uur durende workshop waar de focus ligt op het omgaan met systemische en unconscious bias zowel vanuit een organisatie standpunt als vanuit een persoonlijk standpunt. Je krijgt handvaten en tools aangereikt om hier na de workshop concreet aan de slag mee te gaan. 

 

Spreker

  • Delia Mentisieri
    Delia is naast haar doctoraat “Inclusion starts with I” ook actief als corporate trainer en coach rond micro-agressie en de impact op ambities, prestatie en welzijn, inclusie en motivatie. 


Voor wie?

Zaakvoerder, HR-verantwoordelijken

esf logo

Contactpersonen

Charlotte Pollet

Adviseur onderwijs, arbeidsmarkt en familiebedrijven

Valerie Hamal

Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt

Adres

Voka Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Gratis!
Inschrijven wel verplicht.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Plan je bezoek in ons Experience Center!
Ontdek onze vacatures!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx