Skip to main content
  • Lerend Netwerk IT - Kempen

Lerend Netwerk IT - Kempen

IT-verantwoordelijken van Kempense ondernemingen zijn welkom op de eerste bijeenkomst van het Lerend Netwerk IT op 23 september. Collega’s IT-verantwoordelijken uit diverse bedrijven en sectoren ontmoeten elkaar een 5-tal keer per jaar om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.

Wat haal je uit dit Lerend Netwerk?

  1. Je bouwt actief aan je netwerk. Het Lerend Netwerk is een vaste groep van IT Managers die je op regelmatige basis ziet.
  2. Samen weet je meer. Je gaat samen aan de slag om je kennis en expertise te optimaliseren en verder uit te breiden.
  3. Je vindt oplossingen uit de praktijk voor jouw probleem, onder professionele begeleiding van experts en via onderlinge ervaringsuitwisseling.

Vind alle opleidingen software en IT via www.voka.be/mechelen-kempen/kameracademie

Volgende activiteit

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

€ 660,-
Prijs is excl.btw.
Tot 30% kan gerecupereerd worden door KMO-portefeuille (wanneer u hiervoor in aanmerking komt).

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Je werkt bij een bedrijf dat lid is van Voka. Jouw inschrijving is definitief wanneer wij de inschrijving ontvangen hebben. Je kan echter enkel deelnemen aan het traject wanneer wij jouw inschrijvingsgeld effectief ontvangen hebben ten laatste voor aanvang van de 2e sessie. Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk, mogelijk tot twee weken voor het begin van het Lerend Netwerk. Daarna blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Deelname is persoonlijk. Indien de groep er mee akkoord gaat, kan jij je in uitzonderlijke gevallen laten vervangen door een collega. De sessies zijn klassikaal. Voka KvK Mechelen-Kempen volgt de maatregelen die de overheid voorschrijft. Indien nodig zullen wij de sessies digitaliseren waar het mogelijk is.

De Kamer behoudt zich het recht om het Lerend Netwerk te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen.  Heb je nog vragen, dan kan je ons altijd contacteren: 014 56 30 30.

Meer informatie over de KMO-portefeuille op het factuur.

Advertentie Vermant - mei