Skip to main content
Drisag

Op bezoek bij familiebedrijf Drisag

Op donderdag 17 juni nemen Voka en Jong Voka Kempen je graag mee naar Drisag voor een exclusieve blik achter de schermen.

Benieuwd naar het verhaal van dit familiebedrijf? Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt. 

productie drisagVijftig jaar geleden startte Drisag Office Inspirators met het faciliteren van kantoren.

Het bedrijf evolueerde samen met de nieuwste trend en is uitgegroeid tot expert in het creëren van inspirerende interieurconcepten, van werkplek tot lunch- en ontvangstruimte.

Bovendien hebben ze heel deze tijd de ecologische voetafdruk klein gehouden. Ze zetten zich enorm in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De producten van Drisag reizen niet de hele wereld rond. Ze komen vanuit hun eigen achtertuin. Hun productie-atelier ligt namelijk achter de spraakmakende showroom langs de E313 in Herentals. Kortom Drisag levert werkplezier en is bekommerd om de planeet.

Het programma

8u45 Ontvangst
9u00 Start sessie: Voorstelling Drisag: Familiebedrijf dat uitblinkt in duurzaamheid
9u30 Rondleiding in de productie en toonzaal
10u30 Netwerkmoment
11u00 Einde

We houden ons uiteraard aan de geldende coronamaatregelen. Hierdoor zijn de plaatsen beperkt.

 

voka en jvk

 

Met de steun van:

vlaio
 

Contactpersoon

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Adres

Drisag Experience Center & Production
Diamantstraat 8
2200 Herentals

Wanneer

Prijs

Gratis, inschrijven verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Dit event zal doorgaan volgens de door overheid opgelegde maatregelen inzake COVID-19. We behouden ons de mogelijkheid voor om het event aan te passen of te wijzigen, en indien strikt noodzakelijk te annuleren, in functie van de op dat moment geldende overheidsmaatregelen. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.  

Van Dessel Insurance
Ontdek onze 4-daagse boost your business bootcamp!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl