Skip to main content
  • Home
  • MK - Publieksprijs - prijs ondernemen 2019

Stem jouw favoriet naar de finale
van de Prijs Ondernemen 2019

 

PrijsOndernemen

 

Negen bedrijven strijden dit jaar voor de Prijs Ondernemen 2019. Een initiatief van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Elke Voka Lokaal-afdeling heeft één bedrijf genomineerd als vertegenwoordiger van hun regio. Uit die negen bedrijven maak jij een bepalende keuze.

Dit jaar is jouw stem belangrijker dan ooit. Want jij kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Een jury bepaalt dan wie van de drie de grote Prijs Ondernemen 2019 wint. Die reikt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen uit op 26 september, tijdens een gala-avond in Alta Ripa in Oud-Turnhout.

Stemmen kan hieronder. Van donderdag 20 juni 2019 tot en met vrijdag 6 september 2019. De stemming wordt om middernacht afgesloten. Elke stem die daarna wordt uitgebracht zal niet weerhouden worden. De resultaten van de stemming leggen we voor aan een deurwaarder die hiervan een pv zal opmaken.

De bedrijven staan op alfabetische volgorde.

Uw favoriet

We gebruiken jouw gegevens uitsluitend om de stemmen te tellen in deze wedstrijd. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Jouw gegevens worden verwijderd zodra de wedstrijd afgelopen is.

Beleef je graag van op de eerste rij wie de 'Prijs Ondernemen 2019' in ontvangst mag nemen? Schrijf je dan in voor de gala-avond op 26 september in Alta Ripa in Oud-Turnhout. 

Inschrijfbutton

 

 


Maak kennis met de ondernemingen:

Beneens Bouw- en familiebedrijf in Olen. In handen van Jo en Joeri Beneens. Ze zijn partner in het project C 3PO. Samen werken ze aan een wereldprimeur om als eerste een 3D-geprint huis neer te zetten. Volledig uit beton en met twee verdiepingen. Beneens maakt van innovatie een speerpunt. 
Dhulst

 

Bouwbedrijf uit Lier met meer dan 100 jaar ervaring. Zaakvoerster Sophie D’Hulst legt zich toe op een heel breed gamma: overheidsopdrachten, sociale woningbouw, rusthuizen, luxevilla’s en appartementen. Heeft meer dan 700 projecten, een 50-tal werknemers en een jaaromzet van 15 miljoen euro.
deSter deSter/gategroup is een plastic producent uit Hoogstraten, die elk McDonalds-restaurant in Europa voorziet van plastic bestek, bekers en borden. Goed voor 300 miljoen stuks per jaar. Doet dat ook voor de grootste luchtvaartmaatschappijen. Wil tegen 2021 alleen maar recycleerbaar produceren.
Gheys

 

Al vier generaties lang zorgt Gheys uit Mol ervoor dat goederen op de juiste bestemming raken. Ondersteund door hun professionele teams hebben zij het bedrijf uitgebouwd tot een nichegerichte logistieke speler in de petrochemie.
Het Anker

 

Mechelse brouwerij, vooral bekend voor de Gouden Carolus. Maar Het Anker is ook een restaurant en hotel. Op de Beer Awards werd - voor het tweede jaar op rij - de 'Gouden Carolus Whisky Infused' tot beste bier verkozen. Zaakvoerder Charles Leclef werd uitgeroepen tot persoon van het jaar.
Loda

 

Verkoopt producten die elke Vlaming in huis heeft. Als producent van bleekwater zet zaakvoerder Hans Geerts vanuit Beerse volop in op groei. Vorig jaar werd er voor 5 miljoen euro geïnvesteerd in een nieuw magazijn en een inpakzone.
Peleman

 

Ontwikkelt toepassingen voor het bundelen van documenten en fotomateriaal. De onderneming uit Puurs-Sint-Amands heeft nu papier uitgevonden dat in een boek mooi plat blijft liggen. Ook als je de bladzijde omslaat. Boeken en documenten blijven zo altijd vanzelf open liggen.
SD

 

In 2007 was SD Schrijnwerkerij uit Herentals nog een eenmanszaak. Nu zijn er 25 ervaren schrijnwerkers en plaatsers. SD doet houtskeletbouw, dak- en gevelwerken. Maar ze maken ook binnendeuren, maatkasten, keukens en staan in voor kantoor- en wooninrichtingen. 
Vink

 

Expert in kunststoffen uit Heist-op-den-Berg. Voert vooral halffabrikaten zoals platen, staven, profielen en folies uit naar heel Europa. Bij Vink werken 175 mensen. Het bedrijf bestaat dit jaar 50 jaar en dat vieren ze het hele jaar door.