Skip to main content
  • Home
  • MK - Publieksstemming - prijs ondernemen 2020
De Prijs Ondernemen


Stem op jouw favoriet
Vote for your favourite
Votez pour votre favori


Stemmen is mogelijk van woensdag 1 juli tot en met maandag 31 augustus 2020. De stemming sluit af om middernacht. Elke stem die daarna wordt uitgebracht, wordt niet weerhouden.
You can vote below from Wednesday 1st July until Monday 31st August 2020. The public voting will be closed at midnight. Any vote cast afterwards will not be retained.
Vous pouvez voter ci-dessous du mercredi 1er julliet au lundi 31 août 2020. Le vote du public s' est terminé à minuit. Tout vote émis par la suite ne sera pas conservé.
Voor meer informatie over de publieksstemming en De Prijs Ondernemen, klik hier
For more information about the public voting and De Prijs Ondernemen, click here
Pour plus d'informations sur le vote du public, cliquez ici
De bedrijven hieronder staan op alfabetische volgorde. 
The companies below are in alphabetical order. 
Les entreprises ci-dessous sont classées par ordre alphabétique

 
Stem op jouw favoriet - Vote for your favourite - Votez pour votre favori

We gebruiken jouw gegevens uitsluitend om de stemmen te tellen in deze wedstrijd. Jouw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Jouw gegevens worden verwijderd zodra de wedstrijd afgelopen is.
We only use your data to count the votes in this competition. Your data will not be used for other purposes. Your data will be deleted once the competition has ended.
Nous utilisons uniquement vos données pour compter les votes dans ce concours. Vos données ne seront pas utilisées à d'autres fins. Vos données seront supprimées quand le concours est terminé.

Beleef je graag van op de eerste rij wie De Prijs Ondernemen 2020 in ontvangst mag nemen? Schrijf je dan nu in voor de Livestream van De Prijs Ondernemen op 17 september. 

Inschrijfbutton

 

 


Maak kennis met de ondernemingen:

BelOrta

 

BelOrta

BelOrta, dat zijn groenten en fruit van bij ons. Ze komen immers vers van de telers dicht bij huis. BelOrta is een echte coöperatie van, voor en door de leden-telers. Ze werken hecht samen met één doel: jou elke dag opnieuw topkwaliteit in groenten en fruit bieden. Ze voelen zich nauw betrokken bij elke stap en kunnen dus 100% transparantie garanderen. BelOrta is dan wel van hier: voor de allerbeste kwaliteit gaan ze net heel ver. Bij alles wat ze doen, staan engagement en duurzaamheid bovendien voorop. Gezond, vers en vooral héél lekker.
DiBO

 

DiBO

DiBO is al meer dan 40 jaar een familiebedrijf in Arendonk en uitgegroeid tot de specialist in het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve, hoogstaande hogedrukreinigers. Eén van hun sterktes is innovatieve technologie en dit toepassen in de duurzame machines die ze bouwen. Ze hebben een GreenBoiler ontwikkeld waardoor de C0²-uitstoot verminderd wordt met 50 procent en daarbovenop met een brandstofbesparing van 18 procent. DiBO staat voor Duurzaam, Innovatief, Betrouwbaar en Onderhoudsvriendelijk.
Emergo Group

 

Emergo Group

Emergo Group uit Puurs herbergt twee gespecialiseerde bedrijven onder één dak: Emotec en Emotrade. Wie over een brug rijdt, komt direct in contact met hun werk. Want met Emotec zijn ze specialist in kleine en grote metaalconstructies. Van zogenaamde lifting frames tot volledige fietsbruggen en ook brugvoegen. Met Emotrade zijn ze gespecialiseerd in preventieve waterdichting. Daarnaast beschikken ze ook over een zeer uitgebreid gamma producten voor bouw en industrie. Constructie, speciale technieken, montage en trading: hun mensen weten waar ze mee bezig zijn.

Heylen Group

Heylen Group

Heylen Group is een industriële holding die investeert in ambitieuze ondernemingen en ondernemers wereldwijd. Vandaag zijn ze actief in tien sectoren, met zo’n 2.400 mensen. Heylen Group creërt kansen voor mensen die willen ondernemen. Als partners en bedrijfsleiders binnen de groep. Maar evenzeer voor mensen die hun bedrijf willen overlaten en de volgende stap willen zien die hun bedrijf kan maken. Haar wortels heeft dit bedrijf in Herentals maar ondertussen zijn ze geëvolueerd naar een internationale holding met een zeer duidelijke missie: de wereld veroveren met een ondernemersgeest en een passie voor zaken. Enkele van de merken binnen de groep zijn: Link21, Boretti, Finventory en Dru.
Narviflex

 

Narviflex

Familiebedrijf Narviflex is de grootste transportbandenfabrikant van de Benelux. Tussen 1994 en nu is het bedrijf gegroeid van 7 werknemers naar meer dan 150, verspreid over zes vestigingen. Ze zijn in heel uiteenlopende sectoren actief. Wie op vakantie gaat en zijn koffer op de band legt, komt eigenlijk in aanraking met hun werk. Negen op de tien keer is die transportband van Narviflex. Maar ze zijn in meer sectoren actief: van koekjesproducenten tot de Waalse staalindustrie. Daarnaast zijn ze ook actief in de vervangingsmarkt voor transportbanden.
PFL

 

PFL

Met 20 jaar ervaring is PFL uit Beerse een audiovisuele expert in de Europese eventindustrie en daarbuiten. Elk jaar ondersteunen ze meer dan 1500 producties. Het is zelfs uitgegroeid tot een echte groep. Naast PFL, maken ook Abbit (internationale marktleider virtuele events), Wimec (meeting- en eventlocatie in de gebouwen van Wurth in Turnhout) en Gr8t (creatie van thematische belevingen voor organisatoren van events) er nu deel van uit. In augustus gaat de eerste buitenlandse vestiging open, in Barcelona.
Q-lite

 

Q-lite

Q-lite uit Baarle-Hertog levert LED-oplossingen die ervoor zorgen dat jouw boodschap de nodige aandacht krijgt. Al meer dan 30 jaar zijn zij fabrikant van slimme displays. Hun LED displays kom je overal tegen, onder andere via de digitale stoepborden, de groene LED-kruizen bij de apothekers, dynamische verkeersborden, multifunctionele scoreborden… Dankzij zelfontwikkelde LED-software zijn de schermen eenvoudig bestuurbaar. Door de visie van de familiale aandeelhouder hebben ze de laatste jaren grote stappen kunnen zetten op het vlak van innovatie en duurzaamheid.
Vosschemie Benelux

 

Vosschemie Benelux

Vosschemie Benelux is er al meer dan 50 jaar. In 1968 begon hun ondernemersverhaal met een partnership tussen vader Remi De Moor en Klaus Willem Voss van Vosschemie Gmbh. In 2009 heeft de tweede – en huidige - generatie het roer overgenomen. Het familiebedrijf in Lier verkoopt systemen in koudhardende kunststoffen en composietmaterialen aan de industrie en de doe-het-zelfmarkt. Het gaat om onder andere epoxy- en biohars, plamuur en siliconen.
Wicreations

 

Wicreations

Wicreations creeërt speciale constructies en effects voor de entertainment industrie. Alles wat beweegt op een podium wordt ontworpen en gemaakt door Wicreations. Ze verzorgen shows van Rammstein, The Rolling Stones, de musicals 14-18 en 40-45. Wicreations met hun team van technische experts bedenken unieke concepten en werken die volledig uit, klaar voor gebruik. Motion Control is hun specialiteit. Ze kunnen mensen laten vliegen door de zaal en laten allerlei objecten in alle richtingen bewegen, denk aan de musicals met de bewegende tribunes en schermen.

Ontdek meer van deze 9 winnaars op https://www.voka.be/prijs-ondernemen/stemopjouwfavoriet

Partners Prijs Ondernemen

Partners Prijs Ondernemen