Skip to main content
  • Mercurio Global Ambassadors

Mercurio Global Ambassadors

Mercurio – Global Ambassadors, het netwerk van topprofielen met een grote kennis en ervaring met internationaal ondernemen.

Global Ambassador

Een sterk netwerk is belangrijk bij het internationaliseren van uw onderneming. Het Global Ambassadors programma vormt hiervoor de perfecte oplossing. Dit netwerk van topprofielen die elks een grote kennis en ervaring hebben met internationaal ondernemen, begeleiden u graag bij al uw vragen.

 

Mercurio Global Ambassadors is een exclusief netwerk van ondernemers of managers die een goed buitenlands netwerk en/of ervaring hebben en op die manier een klankbord vormen voor andere ondernemers.

De Global Ambassadors kunnen een hefboom zijn voor de bevordering van de internationalisatie van onze Vlaamse bedrijven doordat zij een brug vormen tussen het lokaal en internationaal netwerk.

Met het Mercurio Global Ambassador-netwerk willen we ervaringsuitwisseling verbreden naar onze deelnemers toe. Ze kunnen gevraagd worden om te  zetelen in de adviesraad van Go International, of als expert een praktijkgetuigenis geven binnen het Beyond Borders-traject.  

De  expertise van de Global Ambassadors kan overigens ook aangewend  worden voor internationaal info&advies, waarbij de deelnemers fungeren als aanspreekpunt voor specifieke buitenlandse markten.

Iedereen kan deelnemen aan dit traject. Wenst u graag meer informatie? Twijfel zeker niet om onze verantwoordelijken te contacteren.

 

 

 

Contactpersonen

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Charlotte Fivez

Coördinator Internationale Netwerken

Sophie Beyers

Coördinator Internationale Netwerken

Klaar om internationale markten te veroveren

Schrijf u hier in
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans