Skip to main content
  • Mercurio Beyond Borders

Mercurio Beyond Borders

Mercurio Beyond Borders – Hier geven we je inzicht in nieuwe, potentiële buitenlandse markten.

Beyond borders

Denk je erover om verder te kijken dan de grenzen?
Ligt het volgende niveau voor je buiten de grenzen? We laten je kennismaken met nieuwe potentiële markten, landen of regio's.

 

Mercurio Beyond Borders is een kortlopend traject van 4 à 5 sessies. Tijdens deze sessies krijg je inzicht in de potentiële buitenlandse markt. Leer van experten en concrete praktijkcases hoe je jouw kansen op succes vergroot om deze nieuwe markten te veroveren en/of je positie lokaal te versterken.

Met deskundige sprekers en best practices die worden gedeeld door Belgische bedrijven die al succesvol zijn in het land, verzamel je de zakelijke, culturele en praktische informatie die je nodig hebt.

Elk deelnemend bedrijf wordt begeleid bij het verkennen van één geselecteerde specifieke buitenlandse markt. Op basis van dit traject beslist de ondernemer of ze deze markt gaan betreden, hetzij om te exporteren, te importeren . 

Het Beyond Borders traject is een kortlopend traject om een eerste marktverkenning te doen. In totaal gaat het over 5 sessies. De focus ligt op 3 aspecten: het culturele, administratieve en business aspect.

Prijs:

€ 550

 

 

 

Elke ondernemer die geïnteresseerd is in de geselecteerde markt kan deelnemen aan dit traject. Dit kan een vervolgtraject zijn voor de deelnemers van Go International die de geselecteerde markt opgenomen hebben in hun internationale strategie. Daarnaast kunnen ook internationale ervaren bedrijven deelnemen aan dit traject indien zij nog geen of weinig ervaring hebben in de geselecteerde buitenlandse markt.

Dit traject wordt aangeraden aan CEO's, commerciële directeurs, business development managers, exportmanagers, regionale sales managers.

 

 

 

Mercurio Beyond Borders Portugal

Klik hier voor meer info en inschrijven.

Momenteel zijn er geen andere trajecten. Blijf via deze link op de hoogte

Klik hier voor meer info en inschrijven.

In samenwerking met

VLAIO

 

FIT

 

Credendo

Contactpersoon

Sophie Beyers

Coördinator Internationale Netwerken

Klaar om internationale markten te veroveren?

Inschrijven Beyond Borders

Schrijf je hier in