Skip to main content
  • Mensen met goesting welkom bij Claerhout Aluminium

Mensen met goesting welkom bij Claerhout Aluminium

ClaerhoutEen organische groei van 10% in 2018, die dit jaar normaliter gewoon een verlengstuk krijgt: het gaat goed met Claerhout Aluminium. De totaalpartner voor aluminium dakprofielen gaat prat op een sterke organisatie met een heel vlakke structuur en omarmt mensen die goesting hebben om er enthousiast in te vliegen.

Claerhout legt zich sinds 1982 toe op aluminiumverwerking voor platte daken. “We werken hoofdzakelijk voor de Belgische b2b-markt en behartigen het hele plaatje: van ontwerp over productie tot zelfs plaatsing. In de toekomst hopen we ook in Nederland en Frankrijk voet aan de grond te krijgen”, zegt zaakvoerder Jef Wilmots.

Met een team van 30 mensen realiseert het bedrijf heel wat mooie projecten. Versterking is nodig om de onderneming nog een versnelling hoger te laten schakelen. “We zoeken onder meer een projectleider die ons op de werf kan vertegenwoordigen. Hij of zij is de persoon die het gebouw in kwestie in kaart brengt en daarna ook de voorbereiding en begeleiding van de werken behartigt. Het is een heel geestige job waarbij je erg autonoom kan werken.”

Daarnaast mag er iemand bijkomen in het maatwerkatelier. “Dat mag iemand met een technische achtergrond zijn, al hoeft dat niet per se. Deze job is geknipt voor mensen die graag met de handen werken, oog voor detail hebben en nauwkeurig zijn. Tot slot willen we ons lakkerijteam nog versterken. Voor mensen die er van houden om in een tweeploegenstelsel producten letterlijk op kleur te brengen, staat onze deur wagenwijd open.”

Claerhout Aluminium werkt met een heel stabiel team; personeelsverloop is er echt een zeldzaamheid. “Dat danken we aan onze heel vlakke structuur. We luisteren graag naar ieders voorstellen en bieden onze mensen een leuke werkomgeving met veel autonomie. Dit is ook een geschikte biotoop voor wie zijn competenties wil verruimen: wie dat wil, kan ook op andere functies werken. De collegialiteit tussen onze mensen zorgt ervoor dat iedereen hier echt met goesting functioneert. Automatisch leidt dat tot interessante kansen om je carrière naar een hoger niveau te stuwen.”

Claerhout Aluminium
Blokkestraat 2 - 8530 Harelbeke
www.claerhoutaluminium.be / jef.claerhout@claerhoutaluminium.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag