Voka Karting Cup - VOLZET

18/05/2017

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen trekt, na een volledig uitverkochte eerste editie in 2016, opnieuw naar het racecircuit! Op 17 en 18 mei organiseert ze de 2e editie van de Voka Karting Cup bij Inkart in Puurs! Ga met uw personeel de sportieve strijd aan met collega-bedrijven uit de regio en ga voor de eerste plaats! Een ideaal moment om met uw bedrijf aan teambuilding te doen of om informeel te netwerken met bedrijven uit het Mechelse arrondissement! OPGELET INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK. BEIDE DAGEN ZIJN VOLZET!

Voka Karting Cup 2017
Voka Karting Cup 2017 bij Inkart in Puurs

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen weet het nuttige aan het aangename te koppelen, zo bewijst de Voka Karting Cup, die netwerking naadloos combineert met een fijne activiteit. De Voka Karting Cup staat voor een uithoudingswedstrijd van twintig teams van telkens maximaal zes personen. Negentig minuten lang draaien ze zo snel als mogelijk rondjes, om uit te maken wie als winnaar bekroond wordt. Drie mooie prijzen wachten alvast om meegenomen te worden door de winnaars van de avond!

Nieuw dit jaar is de aanwezigheid van de Voka-bookmaker! Kan jij inschatten wie de race zal winnen? Doe een gokje en maak zo de avond voor uzelf als deelnemer of supporter nog spannender!
Na de podiumceremonie volgt een afsluitende barbecue, waaraan naast deelnemers ook supporters en sympathisanten kunnen deelnemen. Gezelligheid troef!


PROGRAMMA

  • 16u00 Welkom & pilootregistratie
  • 16u45 Briefing
  • 17u15 Warm Up & Qualifying 20’
  • 17u35 Opstelling startgrid
  • 17u45 Start 90 minutes race
  • 19u15 Flying Finish gevolgd door podiumfestiviteiten
  • 19u30 Opening barbecue
  • 24u00 Closing bar

 

Meer informatie?

Contacteer één van onze volgende eventverantwoordelijken. Ze helpen u graag verder:
petra.van.bouwelen@voka.be
liesbet.slaets@voka.be
ann.veeckmans@voka.be


In samenwerking met:

Inkart Puurs