Exclusive@Voka - VOLZET

22/03/2017

Exclusive@Voka prijkt ook dit jaar naar goede gewoonte op de kalender van Voka - KvK Mechelen. Na de algemene vergadering worden leden en stakeholders uitgenodigd voor een avond vol boeiende speeches en een keynote die niet moet onderdoen voor Mark Zuckerberg: Yves Van Ingelgem, oprichter van Zensor en Belgisch Innovator of the Year. Dat en zo veel meer op 22 maart! EXCLUSIVE@VOKA IS VOLLEDIG VOLZET!
 

Exclusive@Voka 2017
Exclusive@Voka 22 maart 2017

Voka – KvK Mechelen nodigt u op 22 maart uit voor Exclusive@Voka. Met de Brexit, de verkiezing van Trump, ... in het achterhoofd, staat deze editie – hoe kan het ook anders – in het teken van verandering.

U wordt getrakteerd op inspirerende speeches en een keynotespreker die qua innovativiteit niet moet onderdoen voor Facebook-baas Mark Zuckerberg: Yves Van Ingelgem, oprichter van Zensor.

Het geheel wordt opgeluisterd met livemuziek van violiste Svenja Van Driessche en nadien kan u bij een hapje en een drankje gezellig bijpraten en uw netwerk verruimen.

 

 

 

 

 

Programma

 • 18.30 u. Ontvangstreceptie
 • 19.00 u. Verwelkoming door Roel Dockx, algemeen directeur van Voka - KvK Mechelen
 • 19.20 u. Panelgesprek gemodereerd door Bart De bruyn met:
  - Kristof Calvo (federaal fractieleider Groen)
  - Mark Willems (CEO & oprichter van Tsjing)
  - Niko Demeester (secretaris-generaal van Voka)
  - Bart Van Looy (hoogleraar faculteit economie en bedrijfswetenschappen Universiteit KU Leuven & Academic Dean Flanders Business School Antwerpen)
 • 20.00 u. Keynote: Yves Van Ingelgem, oprichter van Zensor en Belgische Innovator of the Year en Rising Blue Star.
 • 20.30 u. Walking dinner
 • 23.00 u. Einde


Keynote Yves Van Ingelgem

Deze dr. ing. in de scheikunde werd als oprichter van de VUB spin-off Zensor in 2015 door MIT Technology Review bekroond tot Belgische Innovator of the Year. Daarmee plaatst deze Mechelaar zich in een indrukwekkend lijstje van eerdere laureaten, zoals Facebook-baas Mark Zuckerberg en Google-oprichters Larry Page en Sergey Brin. Via big data, bekomen met sensoren, monitort Zensor voor gerenommeerde klanten de gezondheid van staal- en betonstructuren. Voor die aanpak kreeg het vorig jaar nog van de Europese Commissie de award Rising Blue Star 2016.


Meer info?

Contacteer Kim Kerkhofs via kim.kerkhofs@voka.be of 015 45 10 20.