Voka - Kamer van Koophandel Mechelen

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Gesteund door de Voka Alliantie, wil ze als autonome, neutrale, private en representatieve speler het vrije ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.

 

Voka Mechelen


Met een uitgebreid aanbod van activiteiten en events en dienstverlening op maat maken wij de ondernemers uit de regio sterker.


Omdat we bij Voka - Kamer van Koophandel Mechelen dichtbij de ondernemers van onze regio willen staan, hebben we in vier Lokale Ondernemersnetwerken (LON's) een werking op maat uitgestippeld. Zo kunnen we de polsslag van de lokale economie goed opnemen. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers. Vanuit de Mechelse Kamer ondersteunen wij deze lokale hefbomen op uiteenlopende manieren.


De aanwezigheid van vestigingen van diverse multinationals en tal van grote bedrijven onderstreept dat het arrondissement Mechelen niet alleen geografisch gezien een prominente rol in de Vlaamse economische ruit heeft. Door onder meer de strategisch zeer goede ligging en het aanwezige potentieel op tal van vlakken, oefent het een grote aantrekkingskracht uit op het bedrijfsleven.

 


Via de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen deel uit van het Belgisch, Europees en internationaal netwerk van meer dan 10.000 Kamers van Koophandel wereldwijd en treedt zij op als economische partner van de overheid.

News

 • Weltkick-off
  Nieuws 21.06.2017

  Medewerker gezocht? Welt lost het voor jou op!

  Met meer dan twintig zijn ze, de bedrijven uit de ruime Mechelse regio die onlangs de kick-off van het Welt-traject van Voka - KvK Mechelen hebben beleefd.
  Lees meer
 • Summer17
  Nieuws 16.06.2017

  Aangenaam netwerken tijdens zonovergoten Summer@Voka

  Een tweehonderdtal aanwezige ondernemers kon donderdagavond 15 juni met volle teugen genieten van een zonovergoten Summer@Voka in het Mechelse kasteeldomein Tivoli.
  Lees meer
 • VCDObadge
  Voka-Persbericht 15.06.2017

  Zeven bedrijven beloond voor inspanningen naar duurzaamheid

  Op het jaarlijkse zomerevent Summer@Voka in Mechelen hebben de drie Voka - Kamers van Koophandel uit de provincie Antwerpen nieuw bewijs geleverd van de zinvolle ondersteuning die ze hu
  Lees meer
Meer nieuws over Mechelen

Activiteiten

 • Nijlengemeentehuis
  Netwerking 22.06.2017

  Voka@Nijlen: ontmoetings- en netwerkavond met gemeentebestuur Nijlen

  Gemeente Nijlen en Voka - Kamer van Koophandel Mechelen organiseren op donderdag 22 juni 2017 een ontmoetings- en netwerkavond in het gemeentehuis van Nijlen.
  Lees meer en schrijf in
 • Ladoucefrance2017
  Netwerking 22.06.2017

  La Douce France: afterworkdrink LON Klein-Brabant/Vaartland

  De meest geliefde vakantiebestemming bij de Belgen is al jaar en dag Frankrijk.
  Lees meer en schrijf in
 • Thumbs up in the colours of France
  Infosessie 05.07.2017

  Strengere maatregelen voor buitenlandse werknemers in Frankrijk

  Sinds geruime tijd dienen buitenlandse, dus ook Belgische werkgevers, aan de Franse arbeidsinspectie kenbaar te maken wanneer en onder welke voorwaarden zij buitenlandse werknemers op het Franse grond
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Mechelen