Skip to main content
  • Maart motivatiemaand
maart motivatiemaand

 

Mediatraining algemeen: 'Meester blijven van wat u zegt'

Een ongenuanceerde uitspraak in een ongewenste of onverwachte context kan u en uw bedrijf imagoschade toebrengen. En precies dat willen we met deze mediatraining vermijden. Weten met wie je praat, wat je wel of beter niet zegt en hoe je het zegt: op het juiste moment en op de juiste plaats gevat en gepast communiceren. 
Dat is het doel van de mediatraining.  “Prepare a worst case scenario and get the best result in any other scenario.” 

Een real-life belevingstraining in een echte TV-studio.

Een hele dag doorspekt met praktijkvoorbeelden. Vooraf is er met iedere deelnemer een intakegesprek om op basis van jouw specifieke behoeften te trainen.

Datum: Woensdag 17 maart 2021 - Volledige dag: 9.00u tot 17.00u.

Meer info & inschrijven.

Digitale Voka Mastermind sessies

Napoleon Hill omschreef het principe in 1937 in zijn legendarisch management boek ‘Think & Grow Rich’. Hij verzamelde de meest succesvolle strategieën van de selfmade businessiconen uit zijn tijd en maakte de methodes wereldkundig voor ieder van ons. Het idee is even simpel als geniaal en de resultaten vaak fenomenaal.     
Wil je uit de crisis hoopvol heropleven dan is een Mastermind sessie iets voor jou! 

Leading ladies

De Voka Leading Ladies verzamelt vrouwelijke ondernemers met bewezen staat van dienst. We brengen thema's voor de gevorderde leider met bijzondere experten in een unieke setting.

Leer over AQ, dé kerncompetentie van de 21ste eeuw!

Vandaag zitten we in een storm. De context is niet enkel uitdagend, maar zelfs bedreigend.
Als ondernemer sta je vandaag meer dan ooit onder druk en dat heeft impact op jouw motivatie, jouw manier van kijken en denken, hoe je je voelt en hoe je handelt. En bijgevolg op jouw manier van leidinggeven en de werking van jouw onderneming.

Hoe kan jij lichter leven en slimmer werken in dit nieuwe normaal? Het antwoord is dankzij AQ, of Adaptieve Intelligentie: het vermogen je verstandig aan te passen aan veranderende omstandigheden en uitdagingen. AQ is dé kerncompetentie van de 21ste eeuw en helpt je om krachtdadig in het leven en in je onderneming te staan, stabiel en tegelijk flexibel. Een manier om veerkrachtig én met meer voldoening te leven, op en naast het werk.

Kom in deze online talk te weten waarop je kan inzetten en hoe je dit concreet kan aanpakken.
1 uur investering voor een sterker AQ, meer houvast en een sterk ondernemersvermogen.

Datum: Donderdagmiddag 25 maart, 12.00 uur tot 13.00 uur.

Meer info & inschrijven.

Meer veerkracht met mindfulness

Zorgt al dat extra schakelen en multitasken voor een neurveus en opgejaagd gevoel? Ben je soms angstig of kan je slecht slapen. Heb je het moeilijk om je geest tot rust te laten komen? Weet je soms even niet hoe je moet oimgaan met de veranderende realiteit? Kan je een mentale boost gebruiken in de huidige chaos?

Geniet van een resilience booster met daaropvolgend 7 sessies gratis mentale training voor rust in je hoofd, hart en handelen. 

Datum:

  • Een mindbooster op 2 maart van 12.00u – 13.00u In dit webinar van 45 minuten leer je wat het effect is van crisistijd op je brein en hoe je veerkracht kunt ontwikkelen in plaats van angst en onzekerheid
  • Mindtraining iedere dinsdag en donderdag van maart, telkens van 12.00u tot 12.15u (4-9-11-16-18-23-25 maart)

Meer info & inschrijven.

‘Mastermind LIVE’: In gesprek met… NIEUW CEO community

In een reeks van bijzondere ontmoetingen gunnen we u als CEO’s een blik in ‘the mind van de Master’ en gaat u de dialoog met elkaar aan.  
Een beperkt gezelschap van max. 30 personen moet het intieme en interactieve karakter van dit concept bewaken. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen willen we de openheid creëren voor next level gesprekken. Zo kunnen we als ondernemers #samengroeien. 

Datum: Donderdag 22 april 2021 van 17.30u tot 20.30u.

Meer info & inschrijven.

Contactpersoon

Leen Binnemans

Manager communities