Skip to main content
  • Lokeren: Zelebaan (N47) terug in gebruik op 14 november

Lokeren: Zelebaan (N47) terug in gebruik op 14 november

Op 14 november heeft het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) de Zelebaan (N47) aan het op- en afrittencomplex van de E17 in Lokeren terug opengesteld. De afrit Zele van de E17 kreeg bovendien eind deze week nog een asfaltlaag en markeringen. Meteen gaat ook de nieuwe verkeerssituatie in voege. De oprit van de N47 richting Zele naar de E17 richting Gent is definitief gesloten. Wie vanuit Lokeren naar de E17 richting Gent wil, moet voortaan naar links aan het lichtengeregeld kruispunt.

Exact één jaar nadat de eerste werken zijn gestart, gaat de Zelebaan terug open. Om de kruispunten van de op- en afritten van de E17 met de N47 te beveiligen, zijn ze voortaan uitgerust met verkeerslichten en verlengde afslagstroken. De oprit van de N47 richting Zele naar de E17 richting Gent is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor de nieuwe ontsluitingsweg van de industriezones. Ook voor fietsers en carpoolers is ruime en veilige infrastructuur voorzien.

Laatste werkzaamheden

AWV voert nog de laatste werken uit aan de fietstunnel. Ook de werken in de Oeverstraat worden eind november. De gemeente Lokeren neemt in november en december nog kleine infrastructurele maatregelen om sluipverkeer in de naburige woonstraten te vermijden.

Meer info vindt u hier

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans