Skip to main content
efact
  • On- en offline

Elektronische facturatie in 2020

De Vlaamse overheid, Voka – Kamer van Koophandel Limburg en verscheidene toonaangevende private partners uit het werkveld nodigen je uit om deel te nemen aan deze interactieve talkshow over boeiende topics rond elektronische facturatie. 

Slechts 15% van de Belgische bedrijven doet momenteel aan elektronische facturatie. De voordelen zijn nochtans aanzienlijk: grote efficiëntiewinst, snellere betaling, minder foute facturen en aanmaningen,... 

Deze talkshow brengt je op een dynamische manier in contact met een panel van deskundigen. Zij geven je een overzicht van de huidige mogelijkheden en uitdagingen in dit domein, en gaan graag met je in discussie en beantwoorden je vragen. Noch de complexiteit van de facturatieprocessen, noch de complexiteit van de Europese context worden hierbij uit de weg gegaan. 

Gedurende twee uur brengen we je actuele onderwerpen en getuigenissen over elektronische facturatie. Het eerste deel zoomt in op beleidsgerichte thema’s zoals interoperabiliteit, de rol van overheden, het belang van digitalisering van de bestel- en facturatieprocessen. In het tweede deel brengen we drie cases waarin bedrijven en/of hun dienstverlener toelichting geven bij een doorbraak in deze context, een best practice aanbrengen, of het hebben over een bijzondere complexiteit waarmee ze werden geconfronteerd. Na elke case is er de gelegenheid, zowel voor publiek als voor het panel van deskundigen, om in gesprek te gaan met de sprekers of bijkomende en kritische vragen te stellen.

Dit is een event dat je online óf live kan bijwonen. Vanzelfsprekend vindt deze talkshow in een coronaproof context plaats.

Waarom deze sessie live bijwonen?

Het facturatieproces is soms zo complex dat je je vraag wellicht graag live stelt en beantwoord ziet. Je kan verschillende experten uit de private en publieke sector ontmoeten die je op weg kunnen helpen,  en bovendien jouw netwerk versterken. 

Voor de live aanwezigen voorzien we een extra uur de tijd om vragen te stellen en in discussie te gaan binnen een veilige context. Let op. Deze live plaatsen zijn dan uiteraard ook beperkt. 

vlaio

Contactpersoon

Christine Thonnon

Adviseur internationalisatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

Inschrijven is wel verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Wij houden rekening met deze preventiemaatregelen

  • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en respecteren de social distancing, zowel binnen als buiten.
  • Indien er geen 1,5 m afstand kan gegarandeerd worden vragen wij je om je mondmasker te dragen (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze, bij het binnenkomen en het verlaten van de vergaderzaal, wanneer je naar het toilet gaat,…).
  • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
  • In ons gebouw geldt een looprichting die aangegeven is op de vloer, gelieve deze te respecteren.
  • Handgels staan ter beschikking in elke zaal en in de hal.

We volgen de situatie op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo