Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Lab Sales: Boost je sales als zaakvoerder
OU

Lab Sales: Boost je sales als zaakvoerder

Alles staat of valt met goede verkoopsresultaten. Krijg een beter inzicht in de elementen van jouw salesorganisatie en neem met vertrouwen strategische beslissingen.

Strategische verkoop en conceptuele verkoop

Alles staat of valt met goede verkoopresultaten. Resultaten die gemakkelijker behaald worden met goede verkopers die werken in een georganiseerd kader. In dit lab bekijken we jouw verkooporganisatie, hoe je de effectiviteit kan verhogen door deze strategisch uit te bouwen. Hierdoor krijg je een beter inzicht in de kenmerkende elementen van jouw salesorganisatie en kan je met vertrouwen salesgerichte beslissingen nemen.

Doelgroep

Ben jij een eigenaar-ondernemer die een actieve rol speelt in de verkoop? Of ben je verantwoordelijk voor een verkoopsorganisatie? Dan ben je bij dit LAB aan het juiste adres.

Programma

Alles staat en valt met goede verkoopsresultaten. We bekijken dan ook jouw verkoopsorganisatie en proberen die te optimaliseren. Volgende thema's zullen zeker en vast behandeld worden:

  • Het maken van nieuwe klanten
  • Onderhandelingstechnieken
  • Opstellen van offertes met meer succes
  • Social media for sales

Docent: Frank De Pauw (Inventi)

Sessie 1 10/12/2019 17u30 - 22u
Sessie 2 21/01/2019 17u30 - 22u
Sessie 3 18/02/2019 17u30 - 22u
Sessie 4 17/03/2020 17u30 - 22u

 

Voka Limburg

Contactpersoon

Ellen Olislagers

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€940,00 excl. BTW

Niet-leden:
€1.230,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo