Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Inspiratiesessie: Ondernemen als groeistarter
Logo

Inspiratiesessie: Ondernemen als groeistarter

Droom je van je eigen zaak of onderneming? Of heb je misschien een straf idee waarmee je al aan de slag bent gegaan? Geruggesteund door een sterk netwerk, coacht de starterswerking van Voka – Kamer van Koophandel Limburg je in je groei tot succesvol ondernemer. In deze inspiratiesessie ontdek je alles over wat ons Bryo ScaleUp traject voor jou in petto heeft!

Graag stellen we je voor aan Bryo, de starters-community van Voka. Als beginnend ondernemer ben je al warm gemaakt voor een boeiend ondernemerschapsleven, maar je voelt wel nog de noodzaak om op een professionele en bevattelijke manier wegwijs te krijgen in alle aspecten rond het opstarten en leiden van een eigen onderneming. Herken je jezelf? Dan kan Bryo iets voor jou zijn.

“Succes is altijd afhankelijk van een nauwkeurige voorbereiding. Bryo heeft mij de ruimte en het doorzettingsvermogen gegeven om die voorbereiding zo nauwkeurig mogelijk te doen.” - Hatice Kör (ROKSCHILD Limitless Creativity) / Bryo StartUp

In deze interactieve infosessie laten we je kennismaken met onze community en laten we zien wat ons Bryo ScaleUp traject voor jou kan beteken. We laten je alvast proeven van een korte workshop en geven je al enkele handvaten en concrete tips mee die jou kunnen helpen in je ondernemersverhaal. Tenslotte heb je de kans om ervaringen uit te wisselen met andere gelijkgestemde ondernemers.

Doelgroep

Je hebt een marktklaar product. Jouw businessmodel heeft zichzelf reeds bewezen en het is bovendien schaalbaar. Je bent klaar voor de next step.

Programma
  • Wat is Voka en wat kan Bryo voor jou als startende ondernemer betekenen?
  • Wat kan Bryo ScaleUp voor jou betekenen?
  • Inspiratiemoment
Coaches
  • Joeri Stoop, Senior Adviseur starters bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg
  • Lucas Bellens, Adviseur starters bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Starters bij Bryo
Maak kennis met enkele van onze enthousiaste starters

    
Contact
Joeri Stoop, joeri.stoop@voka.be, +32 478 20 70 18

Banner

Contactpersonen

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Lucas Bellens

Adviseur starters

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

(inschrijven wel verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo