Skip to main content
Map

Internationale Vrouwendag

  • 17/02/2023

Op 8 maart vieren we Internationale Vrouwendag. Een dag ter ere van de prestaties van vrouwen en ter bevordering van de gendergelijkheid. Op deze dag benadrukken wij de kracht van vrouwen in de ondernemerswereld en geven we een pluim aan de vrouwen die er elke dag voor gaan. Blijf dromen, durven, inspireren, doen.

Limburg heeft heel wat straffe onderneemsters. Wij gingen voor de gelegenheid langs bij Ann Gijsens (Impermo), Rachina Naya (Different Hotels) en Bieke Van Gorp (FibriCheck). Zij delen hun verhaal en de uitdagingen waar ze voor staan. 

Banner landingspagina Internationale Vrouwendag

 

Ontdek de verhalen van enkele straffe vrouwen

Bieke Van Gorp (FibriCheck)

Vrouwelijke bedrijfsleider zijn in een kenmerkende mannelijke technologiewereld, dat is voor Bieke Van Gorp alledaagse kost. Bieke ging van intrapreneur zijnde naar een eigen onderneming, FibriCheck. Het technologiebedrijf maakt een immens verschil voor mensen met hartproblemen en dat zorgt voor veel voldoening volgens Bieke. 

Lees het volledig artikel hier

Ann Gijsens (CEO Impermo)

Van collega naar CEO van vloerbekledingsspecialist Impermo, zo zag Ann Gijsens haar carrière evolueren. Vooreerst stond Ann in voor de finance-afdeling van Impermo maar na een aantal jaar in dienst werd ze gepolst de rol als CEO op te nemen. Voor Ann werd al snel duidelijk dat ze hier veel voldoening uit zou halen. 

Lees het volledig artikel hier

Rachida Naya (CEO Different Hotels)

Alle treden van de carrièreladder doorlopen? Dat is iets waar Rachida Naya alles van weet. Zij ging van stagiair, over receptionist tot CEO van de groep Different Hotels. Rachida kreeg telkens meer verantwoordelijkheden, tot ze alle operations van de groep mocht aansturen, een straffe madam! 

Lees het volledig artikel hier

Contactpersoon

imu - vzw - bebat
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
MK - Advertentie Van Dessel
imu - vzw - Baloise
AW_Digitalisering
IMU - vzw - INNI
Nacht van de Verbeelding 2023
Advertentie VanRoey- nov
imu - vzw - tijd
Proximus
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Welt_6stappenplan