Skip to main content
EO

NextGen Growth

Als opvolger binnen het familiebedrijf sta je best zo stevig mogelijk in je schoenen. Ben jij op zoek naar persoonlijke ontwikkeling? Tijdens deze tweedaagse workshop leer je concreet hoe je jouw sterktes én zwaktes kan omvormen tot opportuniteiten binnen jouw familiebedrijf.

Ontdek samen met een groep van gelijkgestemde 'next generation' ondernemers waar je sterktes en verlangens liggen. Leer deze te vertalen naar de werkvloer en familie. De zaken waar je tegenop loopt worden bespreekbaar gemaakt, met ruimte voor ervaringsuitwisseling met de groep.

Foto

Thema’s:

  • Zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling
  • Drang om te bewijzen, angst om te mislukken
  • Relatie met collega’s
  • Verschillende generaties en opvolging
  • Gevoeligheden van de verschillende stakeholders

Waarom je dit traject niet mag missen...

Aan de slag gaan als opvolger in het familiebedrijf als 'zoon of dochter van' is niet eenvoudig. Je legt van nature andere accenten dan je ouders en je werknemers zijn gevoelig voor verandering. Tijdens het traject van NextGen Growth beginnen we bij de basis en dat ben jij zelf! Na het traject zal je sterker in je schoenen staan om in het bedrijf te werken tussen de andere werknemers en in de toekomst er eventueel een leidende rol op te nemen.

Doelgroep voor deze tweedaagse

Behoor jij tot de opvolgende generatie binnen het familiebedrijf? Schrijf je dan zeker in! We laten max. 8 deelnemers toe om zo individueel mogelijk te werk te gaan.

Praktische info

De tweedaagse start op vrijdag 11 juni om 9u en eindigt op zaterdag 12 juni om 16u. Dit laat ons toe om in de diepte te werken. Overnachting wordt optioneel aangeboden in het Terhills hotel in Maasmechelen. Later zie je de groep terug tijdens een avondsessie waar je terugkijkt op de leerpunten van de tweedaagse.

In het leven van NextGen Growth-docente Evelien Torfs (33) staat de persoonlijke ontwikkeling van andere mensen centraal. Ze weet als geen ander hoe het is om op te groeien in een ondernemend nest, want haar vader is CEO bij schoenen Torfs. Die kennis vanuit haar persoonlijke leefwereld zet ze om in een coachingverhaal voor de opvolgende generatie in familiebedrijven. Zij staan voor specifieke uitdagingen en dat vraagt voor een bijzondere aanpak. Lees hier het volledige interview met Evelien!

Evelien Torfs

 

Een ex-deelnemer getuigt...

"De persoonlijke begeleiding, gecombineerd met de feedback uit de groep en de uitwisseling van ervaringen tussen nextgen’ers, is erg waardevol. Je verplicht jezelf om na te denken over zaken die je anders gemakkelijk voor je uitschuift, maar die zeer belangrijk zijn voor de goede verstandhouding binnen de familie en de continuïteit van het bedrijf." 

Giovanni Marroccoli (Speed Color Schilderwerken Peppe)  

Foto

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Terhills Hotel
Zetellaan 68
3630 Maasmechelen

Wanneer

Prijs

€550,00 Excl. BTW

Overnachting:
€150,00 Excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo