Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Marketing op maat van jouw familiebedrijf (uitgesteld)
EO

Marketing op maat van jouw familiebedrijf (uitgesteld)

Workshop: Zet de kracht van jouw familiebedrijf in de kijker.

Deze opleiding wordt uitgesteld ten gevolge van de maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus. Wij volgen de situatie op de voet. De opleiding wordt uitgesteld naar een latere datum. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

Je bent je er misschien niet van bewust, maar als familiebedrijf heb je vandaag enkele gouden troeven in handen. Jouw klanten zoeken steeds vaker naar businesspartners met een gezicht, partners die een zekere authenticiteit uitstralen en die met fierheid hun ambacht of beroep uitvoeren.

Wanneer je het imago van je familiebedrijf op de juiste manier opbouwt – dankzij doelgerichte communicatie en een doordachte branding strategie – kan ook jij hiervan de vruchten plukken.

Ontdek hoe jij ervoor zorgt dat jouw familiebedrijf in de smaak valt bij jouw potentiële klanten en spring uit de massa!

Charlotte Cools, Zaakvoerder, The Online Nut Company

Charlotte richtte 8 jaar geleden The Online Nut Company op met een belofte aan zichzelf en aan al haar toekomstige klanten: vanuit een oprechte betrokkenheid naar de klant online marketing succesvol inzetten. 

Met The Online Nut Company helpen Charlotte en haar team bedrijven vandaag aan leads, klanten en ambassadeurs. Tal van bedrijven genereren vandaag meer en betere business dankzij een samenwerking die zich onderscheidt door voor de klant steeds de beste oplossing te willen realiseren. 

De kennis die Charlotte doorheen de jaren opbouwde, deelt zij graag met andere ondernemers. Zo is ze trainer bij Voka en helpt ze ondernemers met on- en offline marketingstrategieën die hun business doen groeien. 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 255,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

POM
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo