LinkedIn: Je persoonlijk profiel

04/04/2019

Workshop: Hoe je profiel professioneel uitbouwen?

Deze cursus richt zich tot iedereen die wil starten met het gebruiken van het ondertussen wereldwijd verspreide netwerkplatform LinkedIn. Wereldwijd gebruiken 467 miljoen gebruikers (3 miljoen Belgische gebruikers) dit medium voor verschillende doeleinden gaande van netwerken, sales, HR, marketing, etc. Tijdens deze cursus leer je jouw eerste stappen zetten en maak je jouw persoonlijke profiel en dat van je bedrijf.

Doelgroep en voorkennis
Ondernemers, managers, bedienden, studenten, etc.
Beperkte of geen kennis van LinkedIn, kennis van het gebruik van een browser en bij voorkeur social media.

Programma

1.    Ontdekken van LinkedIn als platform en overlopen van de mogelijkheden
2.    Gedetailleerde uitleg rond het maken van een sterk persoonlijk profiel
3.    Wat is de link tussen je persoonlijke profiel en jouw bedrijfspagina?
4.    Netwerken via LinkedIn
5.    Je netwerk onderhouden
6.    Spelen met de LinkedIn lead builder

Desondanks het feit dat reeds 3 miljoen Belgen de weg vonden naar LinkedIn gaat het in totaal om slechts 40.000 in België actieve bedrijven. Niet alleen de mogelijkheden, maar ook het potentieel is dus nog groot. Dankzij deze cursus leer je dit soort nieuwe tools inzetten om je persoonlijke branding en die van je bedrijf te vergroten en actief zaken te doen dankzij dit kanaal.

Docent
Tom Baeten is een zelfstandig sales & marketing specialist en heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan binnen verschillende grote internationale en nationale groepen zoals bv. Ricoh, Sara Lee, Suez en Bpost waar hij de laatste 10 jaar verantwoordelijk was voor sales en marketing. Hij is sinds 2007 een zeer actief LinkedIn-gebruiker en werkt al vele jaren dagelijks met deze tool. Tom deelt graag zijn kennis en ervaring en inspireert als rasecht netwerker mensen om proactief te gaan netwerken en hiervoor de beschikbare kanalen maximaal te gebruiken.

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Tags