Skip to main content
Michelle Obama

Ladies@voka exclusief

volzet

15 Limburgse bedrijfsleidsters ontmoeten Michelle Obama

Op woensdag 17 april zal deze ex First Lady in Amsterdam een unieke lezing komen geven.
De tickets vlogen de deur uit. Maar Voka – Kamer van Koophandel heeft er 15 kunnen bemachtigen.

Mrs. Obama deelt tijdens dit optreden haar eerlijke kijk op de ervaringen en gebeurtenissen, zowel publiek als privé, die haar gevormd hebben; van haar jeugd in de South Side van Chicago, via haar jaren als zakenvrouw waarin ze werk en de zorg voor haar gezin combineerde, tot de jaren waarin ze op een van de beroemdste adressen in de wereld bivakkeerde.

Michelle Obama heeft zich ontwikkeld als een van de meest iconische en geliefde vrouwen van onze tijd. Als First Lady van de VS hielp ze bij de creatie van het meest gastvrije en toegankelijke Witte Huis in de geschiedenis, terwijl ze zich ondertussen bewees als een krachtig rolmodel voor vrouwen en meisjes in de VS en daarbuiten. 

Programma:
14.30u  Samenkomst bij Voka - KvK Limburg
15.00u  Vertrek bus richting Amsterdam
17.30u  Diner
19.00u  Vertrek naar de ZiggoDome
20.00u  Start Michelle Obama - premium tickets
22.00u  Vertrek bus richting Hasselt inclusief champagne

Bijkomend ontvangt iedere deelneemster van deze uitstap haar warm, wijs en onthullend boek :  Mijn verhaal – Becoming. Een ongewoon intieme bespiegeling van een vrouw met kennis en bezieling die voortdurend en glansrijk beproevingen doorstond - en wiens verhaal ons inspireert om hetzelfde te doen.

Wanneer

Prijs

775 euro (excl. BTW).
Alles inbegrepen.

 

Voorwaarden

Uw annulatie dient ons ten laatste 10 april schriftelijk te bereiken, zoniet blijven de kosten verschuldigd. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Markedeer
Trixxo