Skip to main content
strategie

Help, ik heb geen opvolging!

Als gepassioneerde ondernemer heb je met veel enthousiasme en hard labeur je ondernemingsverhaal geschreven. Nu je klaar bent, blijkt er niemand te zijn die de pen wil overnemen om het volgende hoofdstuk te schrijven. Dat betekent niet dat je geen opties hebt. Welke dan wel? Dat ontdek je op 23 februari 2021 tijdens deze infosessie. 

Als ondernemer werk je dag en nacht om je klanten de beste service te leveren. Maar wat doe je als er op het einde van je professionele carrière geen directe opvolger klaarstaat? In deze infosessie krijg je een hands-on overzicht van de verschillende opties, en de gelegenheid om van gedachten te wisselen over jouw opvolgingsvraagstuk.

Programma

Deze infosessie bestaat uit twee delen.

Deel 1:

  • opvolging versus continuïteit
  • opvolging: de verschillende opties

Deel 2:

  • ervaringsuitwisseling
Doelgroep

De opleiding is gericht op ondernemers, eigenaars en CEO's. Je hoeft geen voorkennis te hebben om deel te nemen aan de sessie. 

Docent

Stefan Vanderick, Moove Forward

Stefan is een ondernemer die gedreven is door strategie, mensen en creativiteit. Vanuit die insteek stond hij jarenlang aan het hoofd van het houtbedrijf Brems dat vooral bekendstaat om zijn verfrissende en innovatieve aanpak. Hij leidde het familale bedrijf naar een overname en zorgde voor de integratie. Naast het werk voor Moove Forward is hij als ondernemer ook betrokken bij andere projecten.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

biv

Logo EO     KMO-portefeuille     Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 145,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 185,00 excl. BTW 

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Wij houden rekening met deze preventiemaatregelen

  • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en respecteren de social distancing, zowel binnen als buiten.
  • Indien er geen 1,5 m afstand kan gegarandeerd worden vragen wij je om je mondmasker te dragen (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze, bij het binnenkomen en het verlaten van de vergaderzaal, wanneer je naar het toilet gaat,…).
  • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
  • In ons gebouw geldt een looprichting die aangegeven is op de vloer, gelieve deze te respecteren.
  • Handgels staan ter beschikking in elke zaal en in de hal.

We volgen de situatie op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

Hulp nodig?

DigiChambers
VDAB
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo