Skip to main content
Map

Exportcafé, ontdek de wereld!

Internationaal Ondernemen

Ben jij benieuwd welk sterk netwerk jou kan ondersteunen en begeleiden in jouw internationale strategie? Maak kennis met de Limburgse Global Ambassadors en het team internationaal ondernemen van Voka - KvK Limburg. Ontdek hoe zij jou kunnen bijstaan om jouw exportstrategie te optimaliseren of uit te rollen.

Ontdek de wereld!

Maak op woensdag 8 maart kennis met team internationaal ondernemen van Voka - KvK Limburg en ontdek hoe ze jou kunnen begeleiden en ondersteunen naar een sterke exportstrategie in nog te ontdekken landen. Naast een doelgerichte strategie staan ze klaar met advies op maat van jouw bedrijf en streven ze ernaar om je onderneming nog meer op de wereldkaart te zetten.

Keynotespreker met impact

Al sinds het begin van de 20ste eeuw was de luchthaven van Brustem een van de belangrijkste luchtvaartcentra in België en Europa. Het industriepark van 28 ha is de perfecte plek om jouw bedrijf te vestigen en verbinding te maken met een ecosysteem van innovatieve bedrijven en proeftuinen in deze sector. Tom Aerts, Head of Investment (LRM NV) weet er alles over te vertellen.

Benieuwd wie onze Global Ambassadors zijn? 

Een sterk internationaal netwerk uitbouwen in Europa en daarbuiten? Internationaal ondernemen brengt voor elke ondernemer (klein of groot) een hoop vragen met zich mee. Samen met onze Mercurio Global Ambassadors gaan wij tot het uiterste om jouw onderneming internationaal te steunen. Wil jij hen persoonlijk leren kennen en inspiratie opdoen? Grijp je kans tijdens het exportcafé.

Ontdek hen hier

Programma
  • 16u00 – 16u10: Welkomstwoord door Voka – KvK Limburg
  • 16u10 – 16u20: Toelichting aanbod Voka – KvK Limburg
  • 16u20 – 16u40: Praktijkgetuigenis over exporteren
  • 16u40 – 17u10: Keynote Droneport
  • 17u10 – 17u30: Rondleiding Droneport
  • 17u30 – 18u00: Netwerkmoment 
     

Met dank aan onze partners

exportcafé voka kamer van koophandel limburg internationaal ondernemen

Contactpersoon

Amber Zentjens

Adviseur internationalisatie

Adres

Droneport
Lichtenberglaan 1090
3800 Sint-Truiden

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.