Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk E-commerce

1 2

Wat

Het netwerk E-commerce is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt op het gebied van e-commerce. Het vormt een belangrijke Limburgse kern aan expertise, kennis en ervaringsuitwisseling. De besproken onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op de actuele evoluties en tendensen. De bijeenkomsten staan telkens in het teken om de knowhow van e-commerce aan te scherpen. Daarnaast wordt er ook plaatsgemaakt voor bedrijfsbezoeken om de feeling met het onderwerp te vergroten.

Agenda 2019-2020:

  • Sessie 1: Woensdag 25/09/2019: Startevent netwerken (Thor Central Genk)
  • Sessie 2: TBC
  • Sessie 3: TBC
  • Sessie 4: TBC
  • Sessie 5: TBC
  • Sessie 6: TBC

Wie

Lidmaatschap van het netwerk E-commerce is persoonlijk. Het bedrijf waarvoor u werkzaam bent, dient lid te zijn van Voka - Kamer van Koophandel Limburg. Als lid van het netwerk draagt u zelf de verantwoordelijkheid voor het e-commerce-beleid in uw onderneming. Om die reden worden volgende profielen toegelaten: CEO’s, ecommerce-, sales- en marketingverantwoordelijken.

Stuurgroep

Voorzitter van het netwerk is Igor Corvers (Osudio). Verder wordt dit netwerk aangestuurd door Yoeri Severy (Yappa), Gianni de Gaspari (Viata) en Bert Selis (Liège Airport).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt € 296,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Contact

Secretaris van het netwerk E-commerce is Valerie Vanherle:
E-mail: valerie.vanherle@voka.be
Tel.: 011 56 02 53

2

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo