Skip to main content
  • Limburg
  • Bezoek Voka – KvK Limburg en het Interreg Cotemaco-project op de eerste online Industrie 4.0-beurs

De wereld verandert momenteel sneller dan ooit. Productiebedrijven die de komende jaren het best inspelen op de veranderende vraag van de markt, zullen de winnaars van de crisis zijn. Technologie en digitale transformatie zullen hier een grote rol in spelen. 

De eerste online technologiebeurs Virtual Industry Fair gaat door op woensdag 10 juni 2020, van 10u - 19u. Bezoek onze virtuele stand om op al uw vragen over het Cotemaco-project een antwoord te krijgen. Laat u inspireren door een keynote-presentaties en krijg inzicht in use-cases tijdens verschillende webinars over oa. collaboratieve robots en digitale werkinstructies.

Virtual Industry Fair brengt de industrie samen op een duurzame en efficiënte manier. Deelnemen kan simpelweg van achter de laptop. Toch is het evenement erg interactief. Kom in contact met medewerkers van verschillende bedrijven via lezingen, webinars en face-to-face videogesprekken. Het opbouwen van een goede samenwerking is namelijk wat voor ons echt telt.

Overtuigd om je te laten inspireren op Virtual Industry Fair? Reserveer je gratis ticket op www.virtualindustryfair.com en markeer woensdag 10 juni in je agenda. We zien je bij onze virtuele stand! 

cotemaco