Skip to main content
Persoonlijke vaardigheden

Concentratietechnieken (Noordlink)

Workshop: Meer gedaan krijgen in minder tijd!

Heel vaak eindigen we de dag met het ongemakkelijk aanvoelend idee van "Wat heb ik nu vandaag gedaan?". Dat komt omdat we tientallen keren per dag uit onze concentratie gehaald worden, door anderen (e-mail, vragen van medewerkers of collega's, socializen, lawaai op de achtergrond, ...) maar ook door onszelf (gedachten dwalen af naar bankzaken die moeten geregeld worden, we hebben slecht geslapen, we piekeren, een slecht timemanagement, ongepaste werkmethodes zoals te perfectionistisch zijn of niet kunnen delegeren, stress, ...). Gevolg is dat onze dag in het honderd loopt.

Deze workshop wilt jou enerzijds laten inzien wat jouw stoorzenders zijn en hoe je ermee kan omgaan en anderzijds tips aanreiken om je concentratie te optimaliseren (zoals rekening houden met je concentratieboog, een persoonlijk tijdsblok inlassen, af en toe neen zeggen, ...).

Na deze training gaat iedere deelnemer naar huis met een persoonlijk actieplan waarmee hij/zij 's anderendaags zijn/haar concentratie kan optimaliseren.

  • Wat is concentratie eigenlijk? En wat is de "flow" waarover we het zo dikwijls hebben?
  • Welke zijn jouw persoonlijke stoorzenders die jou uit je concentratie halen? Herkennen = verbeteren
  • Wat zijn typische oorzaken van concentratieverlies?
  • 10 tips die jouw concentratie optimaliseren
  • Case
  • Wat neem jij mee naar huis?

Iedereen die het idee heeft dat zijn of haar concentratie kan geoptimaliseerd worden is welkom: de manager, de zaakvoerder, de administratieve medewerker, de verkoper, de boekhouder, de receptioniste, ... .

Jan Lux is zaakvoerder-trainer van Learning by Lux en traint en coacht verkopers sinds 1997. Heel wat klanten uit de mediasector doen beroep op zijn expertise (bijv. Concentra, VMMA, ...) maar ook Limburgse klanten zoals Ebema, Carglass, SKF, JBC, Fruitsnacks, e.a.

Jan houdt niet van grote theorieën maar wel van echte workshops. Verwacht dus geen blitse PowerPoint-presentatie, maar wél een interactief gebeuren waar samen nagedacht wordt hoe elk van ons zijn eigen verkoopproces kan optimaliseren op basis van de aangereikte inzichten

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Noordlink
Louis Pasteurstraat 21
3920 Lommel

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 340,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 450,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo