Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Bedrijvennetwerkdagen Limburg

De niet te missen netwerkbeurs voor ondernemend Limburg.

Op 25 en 26 oktober 2023 is Trixxo Arena opnieuw twee dagen lang het decor van de Bedrijvennetwerkdagen Limburg. De afgelopen editie in 2021 ontving maar liefst 130 exposanten en meer dan 2.000 geregistreerde bezoekers. Deze niet te missen netwerkbeurs voor ondernemend Limburg opent dus opnieuw de deuren. 

Ook deze editie is het platform voor bedrijven uit een brede waaier van sectoren. We stippen onderlinge businessopportuniteiten aan om op die manier het ondernemerschap te stimuleren. Een regionale focus, een bruisende ondernemerssfeer en interessante randevents zijn de andere succesingrediënten van de beurs.

Hier vind je enkele sfeerbeelden terug van de eerste editie.

Bedrijvennetwerkdagen Limburg is dé ideale gelegenheid om je bedrijf met een eigen stand in de kijker te zetten. Bekijk alle mogelijkheden

Heb je vragen of wens je meer info rond de mogelijkheden als exposant?
Neem dan contact op met Piet Vanmarcke via limburg@bedrijvennetwerkdagen.be

“In deze onzekere tijden is het geen evidentie om een nieuw initiatief in de markt te zetten. We merken dan ook dat onze ondernemers meer dan ooit nood hebben aan een klankbord en een sterk zakelijk netwerk. Iedereen die een rol speelt binnen de bedrijfsvoering, van CEO’s tot HR- en marketingprofessionals of salesverantwoordelijkheden is welkom. Deze Bedrijvennetwerkdagen zorgen absoluut voor een meerwaarde.”

- Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Limburg

Benieuwd naar de sfeer van Bedrijvennetwerkdagen Limburg?

Bekijk de video van de vorige editie!

Partners

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg

Adres

Gouverneur Verwilghensingel 70
Trixxo Arena - Park H
3500 Hasselt

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.