Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Bedrijvennetwerkdagen Limburg

De niet te missen netwerkbeurs voor ondernemend Limburg.

Op 25 en 26 oktober 2023 is Trixxo Arena opnieuw twee dagen lang het decor van de Bedrijvennetwerkdagen Limburg. De afgelopen editie in 2021 ontving maar liefst 130 exposanten en meer dan 2.000 geregistreerde bezoekers. Deze niet te missen netwerkbeurs voor ondernemend Limburg opent dus opnieuw de deuren. 

Ook deze editie is het platform voor bedrijven uit een brede waaier van sectoren. We stippen onderlinge businessopportuniteiten aan om op die manier het ondernemerschap te stimuleren. Een regionale focus, een bruisende ondernemerssfeer en interessante randevents zijn de andere succesingrediënten van de beurs.

Hier vind je enkele sfeerbeelden terug van de eerste editie.

Bedrijvennetwerkdagen Limburg is dé ideale gelegenheid om je bedrijf met een eigen stand in de kijker te zetten. Bekijk alle mogelijkheden

Heb je vragen of wens je meer info rond de mogelijkheden als exposant?
Neem dan contact op met Piet Vanmarcke via limburg@bedrijvennetwerkdagen.be

“In deze onzekere tijden is het geen evidentie om een nieuw initiatief in de markt te zetten. We merken dan ook dat onze ondernemers meer dan ooit nood hebben aan een klankbord en een sterk zakelijk netwerk. Iedereen die een rol speelt binnen de bedrijfsvoering, van CEO’s tot HR- en marketingprofessionals of salesverantwoordelijkheden is welkom. Deze Bedrijvennetwerkdagen zorgen absoluut voor een meerwaarde.”

- Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Limburg

Randprogramma Bedrijvennetwerkdagen

Netwerkcarrousel woensdag 25 oktober 2023

Tijdens de Bedrijvennetwerkdagen leer je natuurlijk andere ondernemers kennen aan de meer dan 150 bedrijfsstanden. Met de netwerkcarrousel doen we er nog een schepje bovenop: op 45 minuten tijd leg je 10 nieuwe contacten. Gedurende vijf minuten leer je een onbekende kennen en wissel je visitekaartjes uit. Nieuwe ronde, nieuwe gesprekspartner! Inspirerende gesprekken zet je na afloop uiteraard verder aan de bar.

We voorzien 2 sessies waarbij je kan inschrijven. 

Sessie 1 van 15u45 - 16u30 - inschrijven 

Sessie 2 van 17u45 - 18u30 - inschrijven 

Netwerkcarrousel donderdag 26 oktober 2023

Tijdens de Bedrijvennetwerkdagen leer je natuurlijk andere ondernemers kennen aan de meer dan 120 bedrijfsstanden. Met de netwerkcarrousel doen we er nog een schepje bovenop: op 45 minuten tijd leg je 10 nieuwe contacten. Gedurende vijf minuten leer je een onbekende kennen en wissel je visitekaartjes uit. Nieuwe ronde, nieuwe gesprekspartner! Inspirerende gesprekken zet je na afloop uiteraard verder aan de bar.

We voorzien 2 sessies waarbij je kan inschrijven. 

Sessie 1 van 15u45 - 16u30 - inschrijven 

Sessie 2 van 17u45 - 18u30 - inschrijven 

Deelnemen als bezoeker aan de Bedrijvennetwerkdagen

Zien we jou daar? Blokkeer dan alvast 25 en 26 oktober in je agenda. 

Inschrijven kan via de website met de code BND970.

 

Benieuwd naar de sfeer van Bedrijvennetwerkdagen Limburg?

Bekijk de video van de vorige editie!

Partners

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg

Adres

Gouverneur Verwilghensingel 70
Trixxo Arena - Park H
3500 Hasselt

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.