Skip to main content
Map
  • Limburg
  • Eén goed voornemen? Zet in op duurzaam ondernemen!
Voka Infosessie

Eén goed voornemen? Zet in op duurzaam ondernemen!

Duurzaam Ondernemen
  • Online

Wil je duurzaam ondernemen verankeren in jouw bedrijfsvoering? Dan is het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) iets voor jou! Met de 17 duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties helpen we je naar een duurzame en future-proof onderneming. Benieuwd naar meer? Naast een toelichting omtrent het VCDO laten we ervaringsdeskundigen Thomas Balis (Brouwland) en Jan Kuppers (Monx) aan het woord.

Kennis met impact!

Thomas Balis (Brouwland) en Jan Kuppers (Monx) delen hun kennis als ervaringsdeskundigen rond duurzaam ondernemen. Wat zijn de voordelen voor jouw bedrijf, hoe pak je dit aan, wat zijn de absolute best practices en hoe maak je jouw bedrijf future proof? Ontdek de learnings over duurzaam ondernemen (VCDO) die deze ondernemers aanstippen tijdens de gratis infosessie.

VCDO

Thomas Balis, Brouwland

Van het gebruik van grondstoffen, het hergebruik nadien en het tegengaan van voedselverspilling. Thomas Balis (Brouwland) weet jou de kneepjes van het vak te vertellen door dag in dag uit bezig te zijn met een doorgedreven duurzame strategie binnen het bedrijf. 

Jan Kuppers, Monx

Duurzaam ondernemen is al wat de klok slaat, maar hoe zet Monx als koffieproducent hier op in? Jan Kuppers deelt zijn visie rond duurzaamheid en zoomt in op de rechtstreekse en ethische handel binnen de sector van aromatische koffie.

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Het Voka Charter Duurzaam Ondernemen is een traject op maat van jouw onderneming. Met behulp van experts helpen we je om te evolueren naar een duurzame onderneming en dit aantoonbaar te maken door middel van een waardevol certificaat.

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven rond duurzaam ondernemen?

Vul je mailadres in om aan te melden (of een profiel aan te maken) zodat we je mailvoorkeuren kunnen bijwerken:

duurzaam ondernemen voka limburg

Contactpersonen

Ilse Briers

Adviseur duurzaam ondernemen

Kenneth Stulens

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis, inschrijven is wel steeds verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.