Skip to main content

C.E.O.-Limburg

Met haar 140 leden is C.E.O.-Limburg dé club van de Limburgse Eigenaar-Ondernemer waar duurzame contacten ontstaan, ervaringen worden uitgewisseld en ideeën gecreëerd.

Het bevorderen van netwerking maar zeker ook vriendschap tussen Limburgse Eigenaars-Ondernemers. Zo laat het doel van C.E.O.-Limburg zich het best omschrijven.De netwerkformule omvat jaarlijks vijf topactiviteiten voor iedere gepassioneerde Eigenaar-Ondernemer. De Eigenaar-Ondernemer heeft zowel het kapitaal als de leiding van zijn bedrijf in handen.

Foto  Foto

Programma werkingsjaar 2020 - 2021

A walk of art & taste - dinsdag 6 oktober 2020

A walk of art & taste

C.E.O.-Limburg neemt je mee doorheen de straten van Hasselt en toont jou de bruisende street en graffiti art van de stad.

De stad Hasselt heeft heel wat te bieden op het vlak van kunst. Op 6 oktober 2020 namen Bart Deglin en collega kunstenaars ons mee op een rondleiding doorheen de stad. Tijdens onze wandeling werden we op culinair vlak verwend door tal van foodtrucks, van aperitief tot dessert! 

Een terugblik op een geslaagde wandeling langs de graffitiwerken in de stad en het bezoek aan Nectar for Art aan het Quartier Bleu met kunstenaar Tom Herck. Wil je graag nog eens een bezoekje brengen? Neem dan zeker een kijkje op zijn webpagina's The war on drugs of Decay works.

Herbeleef de avond hier!

Foto  Foto  

Foto  Foto

Wild van C.E.O.-Limburg - vrijdag 4 december 2020

Wild van C.E.O.-Limburg

Stel je jezelf soms ook de vraag: "Wat zal ik vanavond weer klaarmaken?" Op vrijdag 4 december moesten onze leden zich alvast geen zorgen meer te maken. C.E.O.-Limburg zorgde voor een driegangen menu mét aangepaste wijnen én het nodige entertainment aan huis. Sterrenchef Koen Verjans (Innesto*) dook speciaal voor ons de keuken in. Birgit Monard (Monard Pro Vino) zorgde voor de bijpassende wijnen. De mannen van Monkey Business breiden het geheel aan mekaar en lieten ons nog eens lachen in deze uitdagende tijden. Het Limburgse DJ-duo Joyhauser zorgde dan weer voor een spetterende afterparty. 

Foto Foto Foto

De lidmaatschapsbijdrage bestaat uit een all-in formule. Deelname aan dit exclusieve programma bedraagt €550 (excl. BTW). Hiermee is het lidmaatschap èn deelname aan de 5 netwerkactiviteiten volledig inbegrepen. 

Wil jij ook deel uitmaken van dit unieke netwerk? Stuur een mailtje naar Edith Magyar

Wij respecteren alle veiligheidsmaatregelen zodat elke sessie Coronaproof kan verlopen.

Banner

Contactpersoon

Edith Magyar

Adviseur eigenaars-ondernemers