Voka - Kamer van Koophandel Limburg

Voka - Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden ondernemingen. Met meer dan 3 000 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en toegevoegde waarde in onze provincie.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg is gestructureerd in een algemene directie en zes competentiecenters:

Belangenbehartiging, Back-office, Communicatie & netwerking, Internationalisatie & innovatie, Ondernemersrelaties, Talent

Meer informatie over onze bestuursorganisatie vind je hier.

Bovendien vertegenwoordigen we de Limburgse ondernemer in meer dan 60 organisaties, adviesraden of instanties. Een bondig overzicht vind je hier terug. 

News

 • engels welt
  Nieuws 19.07.2017

  54 Limburgse bedrijven gaan voor duurzaam personeelsbeleid

  Een duurzaam personeelsbeleid bepaalt de slagkracht en wendbaarheid van een onderneming. Maar de HR-wereld is voortdurend in beweging.
  Lees meer
 • email
  Nieuws 14.07.2017

  Frauduleuze bestellingen in naam van gerenommeerde bouwfirma

  Voka – Kamer van Koophandel Limburg waarschuwt dat fraudeurs misbruik maken van de naam en bedrijfsgegevens van VINCI CONSTRUCTION.
  Lees meer
 • Jaarverslag
  Nieuws 12.07.2017

  2016 was een grand cru!

  Iedere organisatie blikt in een jaarverslag terug op de belangrijkste wapenfeiten. Ook Voka – Kamer van Koophandel Limburg pakt weer uit met een lijvige uitgave.
  Lees meer
Meer nieuws over Limburg

Activiteiten

 • Header
  Netwerking 04.08.2017

  Jong Voka Limburg Summerevent

  You are invited for some Great Food & Fun Jong Voka Limburg summerevent! Join us voor de jaarlijkse Jong Voka Limburg SUMMER BBQ op IPANEMA
  Lees meer en schrijf in
 • Header Astana
  Netwerking 25.08.2017

  Jong Voka: Kazachstan 2017

  Astana is gegroeid van provinciestadje naar een moderne hoofdstad. De ontwikkeling van de stad is spectaculair. Ook de wereldexpo 2017 is in Astana.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Limburg