Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Lerende Netwerken

Ben je als hr-professional of hr-manager op zoek naar een klankbord?

Dat is de kracht van een lerend netwerk voor hr professionals! De inhoud van de sessies wordt bepaald door de groep zelf, op basis van hun uitdagingen en behoeften. De samenstelling van de groepen is steeds multisectorieel en niet-concurrentieel, wat een heel bijzondere groepsdynamiek genereert. De openheid en spontaneïteit in de groep garandeert inspiratie en verrijking voor alle deelnemers. Er is op het einde van elke bijeenkomst voldoende ruimte voorzien voor netwerkvorming zodat na afloop van het programma jouw contact list met een aantal interessante peers is aangevuld.

Lerend Netwerk Learning & Development

Ben je een L&D-verantwoordelijke en wil je het strategisch opleidings- en competentiebeleid van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Word je vertraagd door de complexe uitdagingen? Dan is het tijd om het Lerend Netwerk L&D te raadplegen.

Meer info

Lerend Netwerk HR Director

In dit Lerend Netwerk komen HR-directors uit diverse sectoren op regelmatige basis samen om kennis en ervaringen te delen met elkaar. En dat allemaal in een open, vertrouwelijke sfeer. Elkaar inspireren door ervaringen uit te wisselen staat centraal.  

Meer info

Lerend Netwerk Compensation & Benefits

Ben je een compensation & benefits-verantwoordelijke en wil je het strategisch loonbeleid van jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Raak je niet meer wijs uit de vele mogelijke loonelementen? Bespreek het allemaal in het Lerend Netwerk Compensation & Benefits!

Meer info

Lerend Netwerk Selectie & Rekrutering

Ben je verantwoordelijk voor het rekruteringsbeleid van jouw organisatie, en steeds op zoek naar nieuwe manieren om talent aan te trekken? Ben je benieuwd hoe andere ondernemingen omgaan met de 'war for talent'? Dan is het tijd om het Lerend Netwerk voor selectie- en rekruteringsverantwoordelijken te raadplegen.

Meer info

Lerend Netwerk Hr - Haven Zeebrugge-Oostende

Als hr-verantwoordelijke of -manager heb je een belangrijke functie binnen jouw onderneming, maar wellicht mis je soms een klankbord? Wil je leren van vakgenoten en knowhow uitwisselen met collega’s uit andere havenbedrijven? Dan is dit Lerend Netwerk iets voor jou!

Meer info

Business Club International HR

De Business Club International Hr: Tax, Legal & Strategy brengt hr-professionals van toonaangevende en internationaal actieve bedrijven uit West- en Oost-Vlaanderen samen. Kom kennis en ervaringen uitwisselen met andere hr-managers over onder andere employment tax, international mobility, social security, labour law, etc.

Meer info

Lerend Netwerk Hr Business Partners (ondernemingen < 100 FTE's)

Ben je Hr Business Partner voor een onderneming met minder dan 100 FTE's? En wil je je kennis over flexibele verloning, L&D, selectie & rekrutering, Hr data en employer branding bijschaven? Dan is dit Lerend Netwerk iets voor jou!

Meer info

Lerend Netwerk Hr Business Partners (ondernemingen > 100 FTE's)

In dit lerend netwerk brengen we Hr Business Partners van toonaangevende West-Vlaamse bedrijven met meer dan 100 FTE's samen om kennis uit te wisselen over projectmanagement, strategische personeelsplanning, hr data, employee life cycle en employer branding.

Meer info