Real Estate Community 2018

20/02/2018

Na een succesvolle opstart in 2017, met maar liefst 130 deelnemers van diverse bedrijven uit de vastgoedsector, wordt het initiatief verdergezet in 2018.

De Real Estate sector is volop bezig zichzelf heruit te vinden, ook in onze regio. Om in te spelen op deze veranderingen werd in maart 2017 de Real Estate Community Voka Kempen, het eerste Kempense vastgoednetwerk, gelanceerd.

Samenwerken is de toekomst
Met 131 deelnemers op de kick off sessie en 30 deelnemers bij een co-creatiesessie uit de sector zijn prioriteiten en verwachtingen getoetst. Met veel kennis van zaken willen ze slim naar de toekomst kijken. ‘Co-creating a smart future’ is niet voor niets het motto van deze community. Bedoeling is elkaar te versterken, te inspireren en nieuwe samenwerkingsvormen te ontdekken.

Het traject 2018 bestaat uit 4 sessies, telkens op externe locatie vanaf 18u30:

 • 20 februari, Koloniën van Weldadigheid (Merksplas) – Erfgoed als opportuniteit in de toekomst voor Real Estate – Een unieke meerwaarderealisatie door de sfeer van erfgoed uit te spelen bij uw nieuwe projectkeuzes.
   
 • 19 juni, SCK*CEN / NIRAS (Mol) – thema: Energie voor de toekomst? – Impact op de Kempen
   
 • 18 september (Mechelen) – thema: Smart Building/ Smart city
   
 • 27 november – thema: Pro-actief bouwen met BIM geëvalueerd 


Voor wie?
In dit netwerk verzamelen we een select gezelschap van decision makers in de vastgoed en flankerende sectoren: projectontwikkelaars, investeerders, makelaars, adviesbureaus, aannemers, architecten, juristen. Allemaal mensen met visie, die het verschil kunnen maken.
 

Deelnemen?
Inschrijven via de website: 

 • Nieuwe deelnames worden alvorens bevestiging voorgedragen aan het kernteam.
 • Deelnemers van REC 2017 vragen we om opnieuw in te schrijven voor dit nieuwe traject (voordracht niet van toepassing).

Meer info: www.realestatecommunity.be

Kernteam 2018

REC