Skip to main content
  • Home
  • Het Moment van de Jonge Ondernemer 2017
Jong Voka Event

Het Moment van de Jonge Ondernemer 2017

het moment

 

Een unieke samenwerking...

Jongerenorganisaties Jong Voka Kempen, JCI Gheel-en-Thals en JOBA slaan opnieuw de handen in elkaar

HET MOMENT is ondertussen een gevestigde waarde geworden dankzij de ideale combinatie van inhoud en netwerking. HET MOMENT is een avond waar vier gerenommeerde sprekers eerst in korte sessies hun verhaal brengen over een aantal interessante en actuele thema's. Aansluitend kiezen de aanwezigen een van de sprekers voor een verdere kennismaking. De 5de editie belooft er weer één te worden van formaat.

 

Programma:

18u00 Onthaal met broodjes
18u30 Voorstelling Jong Voka, JCI en Joba
18u45 Elevator Pitch 4 sprekers
19u15 Keuzemoment favoriete spreker
19u30 Dieptesessie met gekozen spreker
20u45 Netwerkreceptie

Sprekers: 

  • Heinrike Bergmans: is een gedreven coach en trainer die je recht bij je kern brengt. Zij vertelt ons over haar carrière switch van bankdirecteur naar de wereld van de reflexologie waarin zij de beroepsorganisatie BeVo oprichtte, internationaal actief was in lobbywerk voor complementaire therapieën en les geeft in diverse Europese landen.
  • Tom Aerts: getuigt over zijn fantastisch groeitraject met Hoorcentrum Aerts. In 2003 startte Tom met Hoorcentrum Aerts in Herentals. Ondertussen heeft hij 11 filialen en een 40-tal werknemers verspreid over de provincie Antwerpen. Service in de breedste zin van het woord onderstreept hun visie en missie. Vakkennis en innovatieve oplossingen op maat van de klant zijn geen holle woorden bij Hoorcentrum Aerts.
  • Jolien Arijs: heeft een verleden in de hotelsector waar ze de organisatie op zich nam voor alle aankomsten en verblijven van artiesten en politieke beroemdheden in Brussel. Ondertussen is ze reeds 6 jaar actief in de Groep Arijs. Na 5 jaar de groothandel te leiden neemt ze nu de Cash &Carry onder handen. Jolien brengt ons het verhaal van een jonge ondernemende vrouw die als tweede generatie actief is in een familiebedrijf.
  • Jef Lembrechts: is onze gastheer en is tevens voorzitter van de Vlaamse Confederatie Bouw. In tegenstelling tot wat algemeen gepercipieerd wordt, vindt hij de bouw een zeer innovatieve sector. Jef ondersteunt jongeren graag in hun ondernemende geest.

 

Neem zeker ook een kijkje op de website van Het Moment: http://hetmoment.biz

Adres

Bouwonderneming Vanhout nv
Lammerdries 12
2440 Geel

Wanneer

Prijs

€ 35.00 per persoon (excl. btw)

Voor Jong Voka leden en niet-leden


Schrijf in vóór 21/4 en maak kans op een restaurantbon!

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan schriftelijk tot en met 2 mei via ann.coninx@voka.be, zo niet blijven alle kosten verschuldigd. Een vervanger mag steeds uw plaats innemen. Betaling na ontvangst van factuur.