Toekomst: Food & consumententrends

11/12/2017

Food & consumententrends voor 2018 en verder. Wat wil de consument? Wat broeit er? Hoe koopt men? Welke trends, nieuwigheden zijn er in smaken, geuren, kleuren, gewoontes, nieuwe markten of concepten wereldwijd?

Gastspreker:

Christophe Maes, trendanalyst en Business advisor shootmyfood – foodinspiration magazine.

Foodinspiration magazine is hét toonaangevend digitale magazine voor de food & hospitality sector. Het verzamelt inspiratie, kennis en feiten over trends, concepten en ontwikkelingen in de foodservicemarkt van morgen http://www.foodinspiration.be/.

De Nederlandse oprichter Hans Steenbergen werd meermaals erkend als dé referentie op vlak van food trendwatching.

Zijn Belgische collega Christophe eveneens gepokt en gemazeld in food, komt ons gepassioneerd inspireren.

Christophe Maes

Programma:

18u00 netwerkmoment

19u00  gastspreker & open debat

22u00 einde

 

Doelgroep:
productiebedrijven in de voeding