Skip to main content
  • Home
  • Jong Voka Kempen - Stamgasten Deluxe 2019
stamgasten deluxe 2019

Jong Voka Kempen - Stamgasten Deluxe 2019

Op woensdag 27 februari laat Jong Voka Kempen jullie tijdens de ‘Stamgasten Deluxe’ onderdompelen in inspirerende verhalen van doorgewinterde ondernemers en experten die dagelijks bezig zijn met het ondersteunen van starters en jonge ondernemers. 

Stamgasten

 

Het, ondertussen alom bekende, Stamgasten–concept werd uitgebreid naar een luxe-editie.

Een lekker diner wordt afgewisseld met sterke getuigenissen van volgende gerenommeerde sprekers:

charlotte pollet

Charlotte Pollet (Almasy) 

Charlotte Pollet studeerde tot 2010 aan de KU Leuven. Met een diploma TEW op zak deed ze in de eerste jaren van haar carrière ervaring op in sales en recruitement om in 2015 in te stappen in het familiebedrijf, Almasy. 
Charlotte en haar man, Johan Ophoff, leiden Almasy en leggen als nieuwe generatie eigen accenten. Een boeiend verhaal over het doorgeven van de fakkel van ouders naar dochter en schoonzoon.

roel caers

Roel Caers (GuardSquare)

Roel Caers is een wereldburger uit het hartje van de Kempen met een liefde voor technologie. Vele jaren was hij actief in de wereld van de bedrijfssoftware om midden 2016 als COO de overstap te maken naar GuardSquare. Ondertussen is Roel CEO van het bedrijf dat actief is in Mobile Application Protection. In 2018 wonnen ze de Deloitte Fast50 competitie en eind januari kondigden ze een investering aan van 29 miljoen dollar door Battery Ventures. Een groeiverhaal van een Belgische Tech Startup waarvan we het laatste nog niet hebben gezien.

sam daems


Sam Daems (B&R)

Een bouwgroep met zo’n 850 medewerkers en een jaaromzet van 300M, met wortels in de Kempen? Jawel hoor! B&R Bouwgroep, met Sam Daems (36) mee aan het roer als gedelegeerd bestuurder, groeide in minder dan 25 jaar uit tot een van de grootste familiale bouwgroepen van België. Waar liggen vandaag en morgen de uitdagingen voor ondernemingen met grenzeloze ambities, en wat zijn Sams belangrijkste learnings? Over een glazen bol beschikt hij niet, maar Sam neemt met plezier de tijd om samen met jullie een blik in de toekomst te werpen. 

Tussen de sprekers door kan je via een doorschuifsysteem aan de tafels, nieuwe contacten leggen en volop netwerken. 
Na het diner zakken we af naar de gewelvenkelder om de gesprekken van eerder die avond verder te zetten.

Programma:
18u30: ontvangst
19u10: verwelkoming + eerste gerecht + aankondiging eerste spreker
19u40: Charlotte Pollet, Almasy
20u00: tweede gerecht + aankondiging tweede spreker
20u30: Roel Caers, GuardSquare
20u50: derde gerecht + aankondiging derde spreker
21u20: Sam Daems, B&R Bouwgroep
21u40: moment tot vraagstelling + afsluiten plenair gedeelte
22u00: netwerkmoment in de gewelvenkelder
 

Meer informatie

Contacteer Evi Heylen via evi.heylen@voka.be of 014 56 30 30.

Jong Voka Kempen

 

 

 

 

sponsors JVK 2019

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 50,-
Niet-leden: € 75,-

Prijzen zijn exclusief btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse