Skip to main content
  • Jaarevent Alfaport-Voka & Cepa

Geslaagde eerste gezamenlijke editie

Op 22 november organiseerden Alfaport-Voka en Cepa een gezamenlijk Jaarevent. De 200 aanwezige bedrijfsleiders wierpen op deze eerste succesvolle editie een terugblik en een vooruitblik op de Antwerpse haven. Walter Van Mechelen, voorzitter Alfaport-Voka, opende de avond door de samenwerking tussen de verschillende spelers binnen de haven te benadrukken, met NxtPort als mooi voorbeeld. Stephan Vanfraechem, algemeen directeur Alfaport-Voka, durfde voorzichtig positief te kijken naar de in het verleden vaak terugkerende pijnpunten als douane en de beloodsing. Ook inzake havenarbeid haalde Paul Valkeniers, afgevaardigd bestuurder van Cepa, enkele positieve ontwikkelingen aan, al blijft er nog actie nodig voor een betere organisatie van de logistieke arbeid.

Vervolgens werden enkele gasten op het podium verwelkomd. Tom Verlinden, kersvers mobiliteitsmanager van het Havenbedrijf Antwerpen, ontvouwde zijn visie over de bereikbaarheidsproblematiek van de Antwerpse regio. ASV-voorzitter Philippe Oyen sprak duidelijk zijn voorkeur uit voor het Saeftinghedok om extra containercapaciteit in de haven van Antwerpen te realiseren.

Als afsluiter kregen de aanwezigen in primeur de employer brandingcampagnefilm te zien, die de haven als veelzijdige en spannende werkgever belichtte.

Wenst u de avond te herbeleven, dan kan u hier de foto’s bekijken.

bezoekers jaarevent alfaport

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans