Skip to main content
  • HR Experts: Hoe blussen we de brand op de arbeidsmarkt?

HR Experts: Hoe blussen we de brand op de arbeidsmarkt?

Bedrijven krijgen tienduizenden vacatures niet ingevuld, en intussen krijgen we meer dan één miljoen Belgen niet aan het werk. HR Experts brengt het beleid, onderwijs en bedrijfsleven samen rond de centrale vraag: hoe blussen we deze ongeziene brand op onze arbeidsmarkt?

Op dit congres brengt professor arbeidseconomie Stijn Baert zijn vurige inzichten over de huidige arbeidsmarkt en gaat VDAB-topman Wim Adriaens in debat met onze ondernemers. Wie pakt er wat aan op beleidsniveau en hoe maak je als ondernemer zelf het verschil? Ontdek het op 7 juni op HR Experts.

Heb jij een vraag voor onze experts?

 

Waarom moet jij erbij zijn?

Dien hier je vragen voor onze experts in

Heb jij een prangende vraag voor onze beleidsmakers?

- Opgelet: dit is géén inschrijvingsformulier. Dat gebeurt langs deze weg. -

HR Experts brengt het beleid, onderwijs en bedrijfsleven samen rond de centrale vraag: hoe blussen we deze ongeziene brand op onze arbeidsmarkt? Ongetwijfeld zit je ook met heel wat vragen. Deel ze hieronder en wij leggen ze tijdens HR Experts voor aan onze politieke beleidsmaker en Wim Adriaens. Op welke vraag wil jij graag een antwoord?

Wie stelt deze goede vraag?
Meer info via https://www.voka.be/privacy

Eventpartner

Contactpersoon

Valerie Van der Avert

Talentmanager industrie

Adres

ING Antwerpen
Lange Gasthuisstraat 20
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden:
180 euro (excl. btw)

Niet-leden:
280 euro (excl. btw)

Voorwaarden

KMO Portefeuille

Dit is de volledige opleidingskost voor "HR Experts 2022".

Recupereer een deel van uw opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille:
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: datum start opleiding
Projectbedrag: €180 voor leden, €280 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 2

Annulatie

Annuleren kan enkel schriftelijk t.e.m. 30 mei via pr.aw@voka.be. Nadien is het volledige bedrag verschuldigd. Indien je later of niet geldig annuleert, kan jouw afwezigheid achteraf geen aanleiding zijn tot terugbetaling. Je kan jezelf zonder bijkomende kosten laten vervangen door een collega als je ons de naamwijziging doorgeeft.

Beeldmateriaal

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin
Welt white paper