FinFinder matching event - Snel groeien met durfkapitaal

06/11/2018

Op 6 november brengt Voka groeibedrijven, ervaren ondernemers, investeerders en financieringsexperten uit Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk samen voor het machmakingevent FinFinder. Bent u dus op zoek naar kapitaal, bent u bereid te investeren in groeibedrijven of wenst u meer te weten te komen over durfkapitaal, noteer deze datum dan alvast in uw agenda! 

Dit evenement wordt georganiseerd met de steun van het Interregproject Progres en de Provincie Oost-Vlaanderen.

FinFinder

Voor wie?

Bericht aan groeibedrijven:

Om uw onderneming te laten groeien bent u mogelijks op zoek naar durfkapitaal, omdat het heel wat mogelijkheden en opportuniteiten biedt om voluit te kunnen groeien. Tijdens FinFinder komt u te weten hoe financiering via durfkapitaal juist in zijn werk gaat en kunt u zich voorstellen aan investeerders. 

Investor pitching is exclusief voor geselecteerde ondernemers. Groeibedrijven over alle sectoren heen zijn welkom. Een afgewerkt business- en financieel plan is noodzakelijk en wordt geanalyseerd door Voka waarna uw inschrijving al dan niet bevestigd wordt. De geselecteerde ondernemers zullen worden opgedeeld in 2 groepen en volgen elk hun track:

 • Track 1 - FinFinder
  Individueel pitchen voor venture capitalists, exclusief voor groeibedrijven die op zoek zijn naar 250.000 euro of meer venture capital. Wij vragen dat het bedrijf reeds een omzet heeft gerealiseerd van minimum 50.000 euro.
   
 • Track 2 - Tinder Invest
  Pitchen voor private investeerders, exclusief voor bedrijven op zoek naar minder dan 250.000 euro risicokapitaal.

Wie weet begint hier de volgende stap van uw groeiverhaal!

Inschrijven


Bericht aan investeerders:

Tijdens FinFinder stellen wij u voor aan de meest beloftevolle groeibedrijven op vandaag. Twee weken voor het evenement kunt u hieronder de lijst van geselecteerde pitchers terugvinden zodat u zich optimaal kunt voorbereiden.

Inschrijven


Bericht aan geïnteresseerden: 

Heeft u als jonge ondernemer in de toekomst mogelijks nood aan extra financiering of extern kapitaal? Of bent u een ervaren ondernemer en wenst u in de toekomst mogelijks groeibedrijven te ondersteunen? Bent u gewoonweg geïnteresseerd in groeikapitaal en bent u er graag bij?

Inschrijven
Programma 

Voorprogramma

 • 15.00 u. Voorstelling van de regio’s Vlaanderen, Wallonië en Noord-Frankrijk

Programma

 • 16.00 u. Onthaal
 • 16.30 u. Bezint eer ge begint! 10 gouden lessen voor het ophalen van financiering door Vlerick-professor Miguel Meuleman 
 • 17.30 u. Workshops & Track 1
  • Workshops
   Voor zowel groeibedrijven als investeerders om zich optimaal voor te bereiden op het aantrekken of verschaffen van durfkapitaal rond waardering, Business modelling, Term sheets, Het 7-stappenplan voor ondernemers: ‘hoe kan ik mijn onderneming duurzaam financieren?’. 
  • Track 1
   Investor pitching waar geselecteerde, beloftevolle groeibedrijven individueel de kans krijgen zich voor te stellen aan venture capitalists en fondsen. Dit gebeurt op afroep. Groeibedrijven die op zoek zijn naar >250k en willen pitchen kunnen hun kandidatuur hier indienen. 
    
 • 19.00 u. Pauze met snack
 • 19.30 u. Track 2
  Het vroegere ‘Tinder Invest’ waar geselecteerde, beloftevolle groeibedrijven kunnen pitchen voor ervaren ondernemers, andere starters en investeerders. Groeibedrijven die op zoek zijn naar <250k kunnen hun kandidatuur hier indienen.
 • 21.00 u. Matchmaking, FinFinder zone met professionele partners inzake financiering en netwerking met hapjes en drankjes

 

Investeerders

PMV Volta   Investures  

Trividend  Finidus Start @ KBC SmartFin

 

Sprekers

Vlerick Business School      WING

 

Met de steun van

 

Interreg Project Progres

 

Provincie Oost-Vlaanderen