Skip to main content
  • Experten West-Vlaanderen

Experten West-Vlaanderen

Ga tijdens Vliegende Starters in dialoog met topondernemers en experts tijdens de launch talks, laat je inspireren tijdens een boeiend avondprogramma en vier samen met ons 10 jaar Bryo. Check hieronder de experts of kijk hier voor het volledige programma en het inschrijfformulier.
 

Ontdek hier de Experten in Limburg.

 

    Wim Vandamme

 

Naam: Wim Vandamme
Bedrijf: B.IMMERSED by Barco
Functie: Full Stack Developer & Ideator

B. IMMERSED is een StartUp binnen Barco. Het is een experimenteel lab en innovatieve plaats met de focus op leren, experimenteren, genereren van IP, aantrekken van externe innovators en initialiseren van partnerships rond verschillende soorten technologie.

   Conny Vandendriessche

 

Naam: Conny Vandendriessche
Bedrijf: Stella P/ House of HR – Accent Jobs
Functie: owner Stella P / founder & co-ower House of HR – Accent Jobs
Twitter: @Conny_VDD

Stella P helpt bedrijven met het samenstellen van Raden van Advies/Raden van Bestuur. Conny Vandendriessche is founder en nog steeds co-owner van House of HR - Accent Jobs.

Leslie Cottenjé

 

Naam: Leslie Cottenjé
Bedrijf: Hello Customer
Functie: CEO
Twitter: @LeslieCottenje

Hello Customer helpt bedrijven om op een innovatieve manier klantentevredenheid te gaan bepalen. Leslie heeft dit bedrijf samen met haar man opgericht. En het gaat snel...

Joachim Coens

 

Naam: Joachim Coens
Bedrijf: Port of Zeebrugge
Functie: Managing Director
Twitter: @JOACHIMCOENS

Joachim Coens is sinds 2001 voorzitter en gedelegeerd bestuurder van de Maatschappij van de Brugse Zeevaartinrichtingen, het bedrijf dat de haven van Brugge-Zeebrugge bestuurt en uitbaat.

Ahmed Hilami

 

Naam: Ahmed Hilami
Bedrijf: Flyer.be
Functie: CEO - Founder

Ahmed Hilami is de oprichter en eveneens ook de CEO van het al bijna 15 jaar bestaande Flyer.be, een onlinedrukkerij gespecialiseerd in zowel gestandaardiseerd offset als digitaal drukwerk.

Peter Decuypere

 

Naam: Peter Decuypere
Functie: Auteur
Twitter: @peterdecuypere

Auteur van de bestseller We love Events en van het pas verschenen Holy Trinity Events. Founding father van de bekende Techno-merken Fuse en I love Techno.

Peter Verhasselt

 

Naam: Peter Verhasselt 
Bedrijf: Sirris
Functie: Account Manager

Peter Verhasselt is accountmanager bij Sirris en actief in technologische en strategische coaching voor kmo’s en start-up’s. Hij is vooral geïnteresseerd in de identificatie van groeimogelijkheden in technologie-gedreven bedrijven en de coaching door verschillende levensfases van bedrijven.

Maarten Vandenbroucke

 

Naam: Maarten Vandenbroucke
Bedrijf: Ticto & Founder van het succesvolle Gatewing (Eén van de 1e Bryo-bedrijven)
Functie: CEO & Founder

Ticto is een security start-up en pionier in het maken van zichtbare autorisatie. Een veilige tool waarmee onmiddellijk duidelijk wordt of personen de machtiging hebben voor toegang tot specifieke locaties of events. 

Lorenzo Bown

 

Naam: Lorenzo Bown
Bedrijf: StoryMe
Functie: Oprichter & CSO

Minder dan 4 jaar geleden werd StoryMe opgericht, een bedrijf gespecialiseerd in video marketing. Het doel is om in een 1-minuut-durende video gecompliceerde boodschappen makkelijk verstaanbaar te maken.

Ianka Fleerackers

 

Naam: Ianka Fleerackers 
Bedrijf: Queen of Speech.

Ianka Fleerackers is mediaprofessional met een jarenlange ervaring in theater, film, radio en televisie.
Ze modereert events, congressen in verschillende talen en leent haar stem aan  audio- en beeldproducten van  bedrijven, zenders en merken. Met haar trainingsinstituut Queen of Speech traint ianka bedrijfsleiders, entrepreneurs en start-ups in het brengen van hun pitch of  verhaal voor publiek, traditionele en nieuwe media.

Frederik Neus

 

Naam: Frederik Neus 
Bedrijf: Zentrick

Als jonge twintiger richtte Frederik Neus in 2010 met twee vennoten en leeftijdgenoten het bedrijf Zentrick op. Vandaag is het bedrijf wereldwijd een referentie voor de interactieve 'smart' video. Hij weet als geen ander een business model schaalbaar te maken en is als VP EMEA verantwoordelijk voor de sales, business development, opzet van nieuwe kantoren en prijsstrategie van Zentrick.